Σεκιουριτάς αρπάζει εισβολέα και ποζάρουν μαζί για σέλφι με Κριστιάνο

Έγινε, δεν κάνουμε πλάκα.

Ψιλοτηςπουτάνας έγινε χθες στο Γιουνάιτεντ-Γιουβέντους, αφού στο «Θέατρο των Ονείρων» είχαν στρωθεί κόκκινα χαλιά από τους οπαδούς των «Κόκκινων Διαβόλων» για την επιστροφή του Κριστιάνο.

Σε κάποια φάση, ο αγωνιστικός χώρος έγινε παραβιασμένο κοτέτσι, με τρεις εισβολείς-οπαδούς να μπουκάρουν για μια φωτογραφία και τους σεκιουριτάδες να ξαμολιούνται για να τους σταματήσουν.

Προσποιήσεις, ντρίμπλες, τούμπες, κυνηγητό, χαμούλης.

Ο ένας εκ των τριών οπαδών της Γιουνάιτεντ συνελήφθη ΑΣΑΠ, ο άλλος πρόλαβε να αγγίξει το χέρι του Ρονάλντο το οποίο απ' ότι μάθαμε δεν σκοπεύει να ξαναπλύνει ποτέ, ωστόσο, στους δύο τρίτος δεν χωρούσε για τους σεκιούριτι, που τελικά δεν ήταν αρκετοί για να κάνουν καλά και τον τρίτο.

Σε αυτό βέβαια έβαλε το χεράκι του και ο CR7 που, βλέποντας τον δύσμοιρο οπαδό να χαροπαλεύει με τα θεριά για μια σέλφι, έσπευσε να βοηθήσει. Μάζεψε, λοιπόν, το πεσμένο (από τις μάχες) κινητό από κάτω, ζήτησε από τους σεκιουριτάδες να τον αφήσουν για λίγο ελεύθερο και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Αλλά όχι ΜΟΝΟ μαζί του


Untitled design


Ο ένας από τους σεκιουριτάδες που κρατούσαν μπαγλαρωμένο τον οπαδό, βρήκε ευκαιρία στο ένα μιλισεκόντ που χρειαζόταν μέχρι το κλικ και πόζαρε μαζί με τον οπαδό και τον Κριστιάνο.

Και τη δουλίτσα του έκανε και το ψωμάκι του έβγαλε και τη σέλφι του έβγαλε. Μετά βέβαια τον πετάξανε έξω σαν τσουβάλι, αλλά άλλο αυτό. 


Δείτε όλο το σκηνικό, μαζί και τη στιγμή της πόζας του σεκιουριτά:
 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved