Αρειανοί και Παοκτζήδες κερνάνε ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ τον Ιταλό διαιτητή

Διαλέξαμε τα 10 ελληνικότερα.

Αν η προώθηση της φιλοξενίας μας προς τους τουρίστες δεν είναι λόγος για ξένους διαιτητές στη Σούπερ Λίγκα, τότες ποιος; Τρανή απόδειξη ο κακός χαμούλης και το ντέρμπι που έχει στηθεί μεταξύ Αρειανών και Παοκτζήδων για το ποιος λαός από τους δύο θα φιλοξενήσει σπίτι του τον μουσαφίρη διαιτητή του κυριακάτικου αγώνα, Ντανιέλε Ντόβερι.

Οπαδοί των δύο ομάδων ξεχύθηκαν, στήθηκαν, στριμώχτηκαν, σπρώχτηκαν έξω από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, όπου περίμεναν καρτερικά την προσγείωσή του με πλακάτ που έγραφαν: «ΡΟΥΜΣ ΤΟΥ ΛΕΤ», «ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ», «ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΙΤΑ», προκειμένου να τον αποσπάσουν από τον αντίπαλο και να του προσφέρουν όλα τα κομφόρ στα σπίτια τους.

Όχι.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν έγινε. Ή μάλλον, τίποτα από αυτά που περίμενε ο Ιταλός ρεφ όταν ανέβαζε στη σελίδα του στο Φουμπού ότι «νιώθει ενθουσιώδης και αποφασισμένος στην τοποθεσία Θεσσαλονίκη».

 

Καταγραφή

 

Οι οπαδοί των δύο ομάδων, τον αναζήτησαν πάνω αριστερά στο search του FB, τον εντόπισαν και μοιράστηκαν μαζί του τον δικό τους ενθουσιασμό που θα σφυρίξει το μεταξύ τους ντέρμπι την Κυριακή, με σχόλια, γραμμένα στα ελληνικά, στα ιταλικά, στα αγγλικά ή και τουρλού-τουρλού.

Αράζεις αναπαυτικά λες και το Άρης-ΠΑΟΚ είναι τελικός ΤΣΟΥ-ΛΟΥ και διαβάζεις παρακάτω τα 10 ελληνικότερα σχόλια:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved