Όλος ο κόσμος ευχήθηκε στον Κόμπι αλλά οι Πίστονς τον «γλέντησαν» ασύστολα

Η τρολική ευχή των «Bad Boys» για τα 40ά γενέθλια του «Black Mamba».

Να μας σχωράτε, το ξέρουμε πως ο Kobe Bryant είχε γενέθλια στις 23/8 και σήμερα έχουμε 24/8, ωστόσο λόγω διαφοράς ώρας με τις ΗΠΑ δικαιούμαστε συγχωροχάρτι.

 

kov

 

Στο θέμα μας τώρα

Ο Kobe Bryant λοιπόν, ο θρύλος του ΝΒΑ και τον Lakers, ό,τι πιο κοντινό βγήκε στον Michael Jordan μέχρι σήμερα στην ιστορία του αθλήματος, έκλεισε τα 40 του χρόνια και δικαίως ήταν το πρόσωπο της (χτεσινής) ημέρας. Όλοι του ευχήθηκαν τα καλύτερα, από συμπαίκτες, φίλους μέχρι και ομάδες. Όλοι και όλες, εκτός από μία.

Βλέπετε σε όλη του την καριέρα με τη φανέλα των «λιμνανθρώπων», από όσες ομάδες αντιμετώπισε σε τελικούς του ΝΒΑ, μόνο μια δεν κατάφερε να κερδίσει. Όχι, δεν μιλάμε για τους Celtics του 2008 -πήρε τη ρεβάνς δυο χρόνια αργότερα- αλλά για τους γνήσιους απόγονους των «Bad Boys».

Τους Detroit Pistons του 2004.

 

billis

 

Ήταν τότε που οι Lakers κατέβαιναν με «Big 5» στο πρωτάθλημα (σ.σ. στη βασική πεντάδα έπαιζαν οι Gary Payton, Kobe Bryant, Ricky Fox, Karl Malone και Shaquille O’ Neal) αλλά αντί να κατακτήσουν τον τίτλο, είδαν τους Billups, Hamilton, Prince, Rasheed και Ben Wallace να τους κάνουν πλάκα στους Τελικούς (4-1 νίκες) κάτι που στάθηκε αφορμή να διαλυθεί το δίδυμο «Shaq n’ Kobe» που τα ΄χε σαρώσει όλα την προηγούμενη τριετία.

Για να μην σας ζαλίζουμε άλλο, οι Pistons πιστοί στον εριστικό χαρακτήρα τους αποφάσισαν να ευχηθούν στον «Black Mamba», 14 χρόνια μετά από εκείνη τη σειρά με δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

 

 

Αυτά είναι γενέθλια. Τσούζει που τσούζει ο αριθμός «40» για κάθε άνθρωπο -ακόμα και αν είσαι ο Kobe-, έχεις μετά και τους Pistons να σου θυμίζουν μια από τις πιο «μαύρες» στιγμές στην καριέρα σου.

Χρόνια πολλά «Black Mamba», το Ratpack σε λατρεύει κι άσε του ντιτροϊτιανούς να λένε...

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved