Ο Pacquiao επέστρεψε και ζητά εκδίκηση

Κοκοκό ο Mayweather; KOKOKO;

Πολλοί το αποκάλεσαν «Μάχη του Αιώνα». Άλλοι «Battle of Greatness».  Η καλύτερη επίθεση απέναντι στην καλύτερη άμυνα της σύγχρονης πυγμαχίας. Manny Pacquiao και Floyd Mayweather τα είπαν πριν από μια τριετία (2 Μαΐου του 2015) στο Λας Βέγκας στρέφοντας όλο τον πλανήτη επάνω τους.

Ο αγώνας ωστόσο απογοήτευσε πολύ κόσμο. Κρίθηκε μετά από 12 γύρους στα σημεία (υπέρ του Mayweather) χωρίς κάτι το αξιοσημείωτο. Με μία λέξη: «ΒΑΡΕΤΟΣ».

 

mani

 

Από τότε πέρασε καιρός

Ο Mayweather συνέχισε να κερδίζει (στα θύματά του και ο Connor McGregor του UFC) και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση αήττητος. Την ίδια ώρα ο Φιλιππινέζος αντίπαλός του πραγματοποίησε το μεγάλο του comeback μετά την ενασχόλησή του με την πολιτική κατακτώντας την περασμένη Κυριακή τον τίτλο WBA.

Μετά την 60ή νίκη της καριέρας του απέναντι στον Lucas Matthysse, ο «Pac-Man» έχει ορέξεις και επιζητά εκδίκηση. Θέλει ένα round two. Θέλει τον Mayweather στα σχοινιά.

 

Manny Pacquiao

 

«Αν ο Φλόιντ αποφασίσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση, είμαι εδώ και περιμένω. Έχω πλέον τη ζώνη του πρωταθλητή, αν τη θέλει είμαι εδώ για έναν δεύτερο γύρο», είπε ο Manny σε δημοσιογράφους και όπως είναι λογικό προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού.

Αν θέλουμε να είμαστε αντικειμενικοί, το βλέπουμε κομματάκι δύσκολο να γίνεται κάτι τέτοιο, αλλά ποιος ξέρει τι μπορεί να βρίσκεται στο μυαλό του αήττητου πρωταθλητή; Άλλωστε, η ιστορία έχει δείξει πως ο Mayweather δεν λέει ποτέ «όχι» σε ένα τόνο δολάρια...

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved