Το παγκόσμιο τρολάρισμα στους Γερμανούς το λες και Μπουκάκε

«Ναι Pornhub εκεί; Την κατηγορία Asian ψάχνουμε».

Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό άθλημα, όπου όλη η γη τρολάρει τους Γερμανούς. Ακόμα και οι ίδιοι τους εαυτούς τους. Το δούλεμα από το βράδυ της Τετάρτης πάει σύννεφο Αττικής τελευταίου τριημέρου. Κάπου λογικό. 80 χρόνια στη φάπα, άρα, «καλούς τους πελάτες 3-0», «φάπα-ξάπλα», «έτσι γλεντάμε αυτούς που τους χρωστάμε» και λοιπά.

Μιλάμε για γλεντοκόπι ολκής. Για τρολαριστικό Μπουκάκε.

Και μιας και ξεκινήσαμε με τα σεξιστικά, ας το βάλουμε αυτό στο νούμερο 1:

1. «Ναι, Pornhub εκεί;»

Είσαι Γερμανός. Κάθεσαι μπροστά στην τηλεόραση με τα χέρια στο κεφάλι και το στόμα ανοιχτό. Πίσω σου, μαϊμού απομίμηση της κούπας του '14 σε χαζεύει, όσο εσύ προσπαθείς να βγάλεις ένα σκουπιδάκι από τα μάτια σου. Είσαι ξενερωμένος. Προδομένος. Άδειος. Η τεστοστερόνη σου στο ναδίρ. Ψάχνεις ένα αποκούμπι για να ανακτήσεις τον αντρισμό σου. Μια εκτόνωση. Μοναδική θετική σκέψη μέσα στη μαυρίλα; Μια ωραία τσοντούλα. Μπαίνεις Pornhub. Μέσα σε όλα, θες να ικανοποιήσεις τον πατριωτισμό σου. Οπότε, δεν επιλέγεις «Anal», φυσικά και δεν επιλέγεις «Asian», αλλά προτιμάς την κατηγορία «Γερμανικό». Και κάπου εκεί:
 


2.  Αποκλειστικό: Όλα τα highlights των Γερμανών! ΠΡΩΤΟΙ ΕΔΩ!

Το πιο περιεκτικό, το πιο εύστοχο, το πιο έξυπνο και συνάμα το πιο αστείο βίντεο για τον αποκλεισμό των Γερμανών. «Δεν πρόλαβες να δεις των «Πάντσερ» στο Μουντιάλ; Έχασες τα γκολ τους; Θες να θυμηθείς πώς έφτασαν στην κορυφή;». Κανένα πρόβλημα. Γιατί κάποιοι, ασχολήθηκαν, ψάχτηκαν, κάθισαν, έκοψαν-έραψαν και έφτιαξαν ένα απολαυστικό βίντεο. Λίγο μεγάλο βέβαια, αλλά άξιζε τον χρόνο μας:

 

     

 

3. Φτηνές πτήσεις με Bryanair!

Και κάπου εδώ, ήρθε η στιγμή, το τρολάρισμα να απογειωθεί. Με πολύ προσιτές τιμές, ειδικά διαμορφωμένες για οπαδούς που αποφάσισαν στο 93' να κάνουν αεροπορικώς το Ρωσία-Γερμανία. Δωράκι από τη Ryan. Ή και Bryan. Θα δείξει...
 

 

4. ΣΟΚ!!!1: Ομαδικό όργιο ανάμεσα σε μία χώρα και μία ομάδα!

Αυτοί που φαίνεται ότι το χάρηκαν λιγουλάκι παραπάνω ήταν οι Άγγλοι. 

Αρχικά, πανηγύρισαν με την ψυχούλα τους, μετρώντας αντίστροφα με όλε τη λήξη του Γερμανία-Ν. Κορέα και τραγουδώντας σαν να πήραν το Μουντιάλ:

 

 

Έπειτα, ήρθε το πρώτο τουιτάρισμα. Από το FOX Sports Brasil, που πήρε την εκδίκησή του, πατώντας απλά δύο πλήκτρα.

Παρατεταμένα: 

 
Και το επόμενο πρωί, βγήκαν και οι εφημερίδες:

 

sun.750

 

Το περίμεναν χρόνια οι Άγγλοι. Ποιος να τους κακολογήσει;

5. Μόνοι τους τα λένε ρεεεε!

Αυτό που γίνεται βέβαια, κάπου, λέγεται και βιασμός. Δεν είναι σωστό να τρολάρουμε αυτούς που αυτοτρολάρονται. Λίγο πριν η Γερμανική Ομοσπονδία παραδεχτεί τη δίκαιη ήττα της εθνικής της, ο Γκάρι Λίνεκερ αποφάσισε να αναθεωρήσει ένα αξίωμα, δικό του βέβαια, που τόσα χρόνια, εκτός από καραμέλα, είχε γίνει: Πρωτοσέλιδο, τίτλος σε κείμενα, τίτλος σε τραγούδια, σύνθημα, πανό, μπλουζάκι.

Και τελικά να πει:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved