Οι Τελικοί του ΝΒΑ είναι φιξαρισμένοι μέχρι το 2050

Ένα υπέρτατο τρολοβίντεο με πρωταγωνιστές -ποιους άλλους;- τους Warriors και τους Cavs. Απολαύστε.

Κάποτε έβλεπες και μια διαφορετική ομάδα στους Τελικούς, όμως εδώ και τέσσερα χρόνια είμαστε σταθερά στο ίδιο έργο θεατές. Από τη μία Golden State Warriors, από την άλλη Cleveland Cavaliers. Ένας ατέρμονος βρόγχος, μία συνήθεια που έγινε λατρεία, το «Infinity War» του μπάσκετ. Ένα ζευγάρι που ξέρεις πως ότι και να γίνει στη regular season, στο τέλος θα είναι το τελικό matchup που θα κρίνει και τον τίτλο.

Στο Ratpack πάντως βαρεθήκαμε να βλέπουμε το ίδιο έργο συνεχώς.

Κάθε χρόνο τα ίδια και ίδια. «Κούρασε» το στόρι.

Και μην νομίζεις ότι το βλέπουμε μόνο στη χώρα μας έτσι, κάθε άλλο. Στις ΗΠΑ, το BleacherReport εξέφρασε ίσως τη γνώμη όλου του κόσμου που τα ξημερώματα αντί για Rockets-Celtics ξαναείδαμε Warriors-Cavaliers (με τους πρώτους να παίρνουν το προβάδισμα), φτιάχνοντας ένα υπέρτατο βίντεο-τρολ που δείχνει τις ομάδες των Τελικών από φέτος μέχρι και το… 2050.

Όχι δεν κάνει καμιά πρόβλεψη για το στοίχημα – κάθε χρόνο Warriors-Cavs παίζουν -  απλά σου δείχνει το πώς εξελίσσεται η κάθε ομάδα κάθε έτος που περνά. Από τους φετινούς Τελικούς και την τριάδα Curry-Durant-Thompson εναντίον της αντίστοιχης των LeBron-Love-Smith σε εκείνους του 2034.

Με τη μόνη διαφορά βέβαια ότι στους πρώτους η «Big Three» απαρτίζεται πλέον από τους Curry-Simmons-Mitchell ενώ η αντίστοιχη του Cleveland από τον… cyborg LeBron, τον ξανθό κλώνο του LeBron  και τον LeBron Jr.

Φαντάσου το 2050 τι θα δεις…

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved