Στον έκτο τελικό θα γίνει σφαγή

Rockets και Warriors δίνουν άλλη αξία στο ξενύχτι μας.

Το Game 5 στο Houston ανάμεσα σε Rockets και Warriors ήταν μια ματσάρα που πραγματικά δεν χόρταινε το μάτι σου. Δεν είναι ότι είχε τρελή ποιότητα σαν θέαμα, αλλά σου έδινε την εντύπωση ότι γινόταν πραγματικός πόλεμος.

Με τον Paul να κάνει πράγματα και θαύματα, τον Curry να θυμίζει τον ατρόμητο-απρόβλεπτο παίκτη που γουστάρουμε, τον Harden να βλέπει πως δεν είναι η μέρα του και να κάνει πέρα για τον Gordon και γενικότερα το ξύλο να πέφτει αβέρτα. Tο τελικό 98-94 έφερε το Houston μία ανάσα από τα τελικά του ΝΒΑ.

 

 

Μια νέα κατάσταση για τους πολεμιστές

Λίγοι περίμεναν ότι οι Τελικοί της Δύσης θα είχαν τέτοια εξέλιξη. Οι περσινοί πρωταθλητές ξεκίνησαν με διπλό στο πρώτο ματς, πήραν δια περιπάτου το τρίτο αλλά μετά την ήττα τους στο τέταρτο που έφερε τη σειρά στο 2-2 δείχνουν αποσυντονισμένοι.  Το Houston πάτησε πάνω σε αυτό και αυτή τη στιγμή δείχνει να έχει το πάνω χέρι.

Κάτι φαίνεται ήξερε ο Donovan Mitchell που μας είπε ότι μεταξύ Westbrook και Harden, διαλέγει τον δεύτερο. Ο τύπος φέτος κάνει όργια. Δεν πα να έσπασε τα στεφάνια πίσω από τη γραμμή του τριπόντου στο Game 6 απέναντι στους Warriors (0/11 τρίποντα), η ουσία είναι ότι οι Rockets βρίσκονται μόλις μία νίκη μακριά από τους Τελικούς του ΝΒΑ για πρώτη φορά μετά το 1995.

hakkeemn

 

Από την άλλη οι Warriors βρίσκονται σε μια κατάσταση που δεν έχουν ξαναβρεθεί. Από τη μέρα που αφίχθη ο Kevin Durant, οι «πολεμιστές» δεν έχουν βρεθεί ποτέ με την πλάτη στον τοίχο.

Δεν έχουν νιώσει ποτέ μια κατάσταση «χάσαμε-πήγαμε σπίτι μας». Για αυτό και τα ξημερώματα της 27ης Μαΐου, λίγο μετά τον τελικό του Champions League αξίζει να κρατήσεις δυνάμεις για να δεις την υπέρτατη αυτή μάχη. Διότι στις 4 π.μ. στο Golden State πρόκειται να γίνει σφαγή.

Θα καταφέρει άραγε ο Curry και η παρέα του να κάνουν το comeback ή οι Rockets είναι έτοιμοι για την υπέρβαση;

Θα το μάθουμε σύντομα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved