Όταν ο Ρόντο επιστράτευσε την μπίχλα του για να χάσει τις βολές ο Γκριν

Λίγος ιδρώτας, έτσι για να γλιστράει...

Golden State Warriors και New Orleans Pelicans διασταύρωσαν τα ξημερώματα (2/5) τα ξίφη τους και χάρη στη μεγάλη εμφάνιση του Steph Curry, οι γηπεδούχοι πάνε στη Ορλεάνη με το 2-0 στις αποσκευές τους (121-116) για το Game 3.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, οι άμυνες σώμα με σώμα και κάποιες στιγμές το παιχνίδι παραήταν σκληρό. Υπήρξαν φάσεις δε που για να βγουν οι άμυνες οι παίκτες επιστράτευσαν όλη τους τη φαντασία. 

Το αυτό συνέβη, για παράδειγμα, όταν ο Rajon Rondo είδε τον Draymond Green να πηγαίνει στη γραμμή των βολών. Κι επειδή δεν μπορούσε να παίξει άμυνα, ο πλεϊμέικερ των Pelicans βρήκε έναν νέο τρόπο για να τον αποτρέψει την ευστοχία του.

Τι έκανε;

Μετά την πρώτη εύστοχη βολή του Green, εκεί που κανείς δεν νοιάστηκε για το ριμπάουντ, έτρεξε να πιάσει πρώτος τη μπάλα. Και έκανε ακριβώς αυτό: 

 

 

Το ότι είναι ιδιόρρυθμος χαρακτήρας το γνωρίζουν και τα τσιμέντα στο ΝΒΑ. Το να σκουπίσει τον ιδρώτα του με τη μπάλα του αγώνα, είναι κάτι που ειλικρινά δεν περιμέναμε ότι θα το δούμε. Όχι μόνο από αυτόν, αλλά γενικότερα. Λάθος μας μεγάλο όμως. Το μότο του ΝΒΑ έχει προσπαθήσει χρόνια τώρα να μας προετοιμάσει για κάτι ανάλογο αλλά δεν του δώσαμε σημασία.

«NBA. Where Shit Amazing Happens»



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved