Τα ξημερώματα ο Lance Stephenson έπαθε… Westbrook

Η μεγαλύτερη γκάφα των Playoff από τον τρελό των Pacers.

Τον βλέπεις στο παρκέ και νορμάλ δεν τον λες. Ο Lance Stephenson των Indiana Pacers δεν είναι ο τύπος που θα περάσει απαρατήρητος από το παιχνίδι καθώς πάντα θα βρει κάτι -οτιδήποτε- για να αφήσει το στίγμα του.

Είτε αυτό θα είναι μία πάσα που θα τρελάνει το κοινό, είτε μια κραυγή διαμαρτυρίας σαν του παίρνουν το σπίτι, ή έστω μία άμυνα αυτοθυσίας σαν να μην υπάρχει αύριο. Ή απλά θα σπάσει τα νεύρα της… συμπάθειάς του, LeBron James.

 

 

Στο Game 4 μεταξύ Indiana Pacers και Cleveland Cavaliers η εκκεντρική καρικατούρα παικτάρα του ΝΒΑ ήταν εκ των κορυφαίων του αγώνα. Παρόλα αυτά κατάφερε να τραβήξει την προσοχή επάνω του κάνοντας την γκάφα της βραδιάς.

Στο κρίσιμο τέταρτο δωδεκάλεπτο πήρε την μπάλα από την επαναφορά και άρχισε να την κατεβάζει προς το αντίπαλο καλάθι. Ο διαιτητής σφυρίζει παράβαση και ο Stephenson ετοιμάζεται να διαμαρτυρηθεί. Δες στο βίντεο και θα καταλάβεις.

 

 

Ο τρελάρας του ΝΒΑ κατάφερε και πάλι να τραβήξει τα φώτα πάνω του και θύμισε σε πολλούς την περσινή επική γκάφα του Russel Westbrook στον αγώνα εναντίον των Golden State Warriors. Τότε που ξέχασε να κάνει ντρίμπλα και πάλι καλά που το είδε ο Curry γιατί ούτε οι διαιτητές θα τον έπαιρναν πρέφα. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Shaquille O' Neal έχει πολύ υλικό για το Shaqtin' A Fool...

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved