O Winslow προσπάθησε να σταματήσει τον Embiid με τον πλέον ΕΛΕΕΙΝΟ τρόπο

Ντροπή ρε.

Η βραδιά στο Miami ανήκε ξεκάθαρα στον Joel Embiid. Ο άσος των Sixers επέστρεψε μετά από ένα μήνα τραυματισμού και με 23 πόντους έδωσε τη νίκη και εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του για την πρώτη φάση των Playoff του ΝΒΑ.

Τα πιο πολλά φώτα ωστόσο είχαν πέσει ήδη πάνω του πριν τον αγώνα. Ο λόγος; Η μάσκα-υπερπαραγωγή που φορούσε για να προστατεύει το ραγισμένο ρινικό του. Και μόλις τον είδε ο κόσμος, το twitter αφηνίασε.

 

 

Σαν άλλος μασκοφόρος εκδικητής όμως, ο Καμερουνέζος μπήκε, έκανε ότι ήθελε τον Whiteside - με τον οποίο έχουν και προηγούμενα – και κανείς δεν έδειξε ικανός να τον σταματήσει. Μέχρι που βρέθηκε μία πονηρόφατσα, ο Justice Winslow για να χρησιμοποιήσει άλλη τακτική.

 

justice

 

Σε μια διεκδίκηση η μάσκα του Embiid έφυγε από τη θέση της και για λίγα δευτερόλεπτα ο μασκοφόρος εκδικητής μπασκετμπολίστας άρχισε να την αναζητεί στο παρκέ. Μόλις λοιπόν συνειδητοποίησε που είναι, είδε τον Winslow να βαδίζει προς το μέρος της.

Και εκεί που θα είπε μέσα του «τι καλό παιδί αυτός ο Winslow, πάει να μου φέρει τη μάσκα», τον είδε να την πατά επίτηδες και να του την επιστρέφει ραγισμένη.

 

 

Το κόλπο τελικά δεν έπιασε. Ο Embiid τα πήρε στο κρανίο, έμεινε στο ματς, και με κάτι τρίποντα ξεγυρισμένα «τέλειωσε» το ματς στέλνοντας το δικό του μήνυμα σε Winslow και Heat.

Τα mind games σε κάποιους πιάνουν και σε άλλους όχι. Και ο άσος του Miami ενδέχεται να έκανε το μεγαλύτερο λάθος που μπορούσε να κάνει. Όχι μόνο για τον αντίπαλο που δεν σεβάστηκε, αλλά και για την ίδια του την ομάδα. 

Διότι αυτόν τον Embiid αν δεν μπορεί να τον σταματήσει ο Whiteside, τότε ποιος;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved