Πόσο κοντά βρισκόμαστε στη ρεβάνς McGregor Vs Mayweather;

Σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να τους δούμε -αυτή τη φορά- μέσα σε κλουβί. 

Δεν θα χορτάσουμε ποτέ από δαύτους. Floyd Mayweather και Connor McGregor μπήκαν στο ρινγκ τον Αύγουστο, δάρθηκαν για 10 γύρους, αποχώρησαν από το ρινγκ ματωμένοι αγαπημένοι και έβγαλαν -αμφότεροι- μια περιουσία. Το αποτέλεσμα του αγώνα βρήκε τον πρώτο να διατηρεί το μύθο του αήττητου και τον δεύτερο να κερδίζει το χειροκρότημα και το respect για την μαχητικότητά του παρά το γεγονός ότι δεν είναι συνηθισμένος σε αγώνες πυγμαχίας. 

Ο αντίπαλός του είναι ο μετρ του είδους του στην άμυνα και από τη στιγμή ο Ιρλανδός MMAer έμεινε από ανάσες όσο περνούσαν οι γύροι έμοιαζε εγκλωβισμένος στα mind games και την τακτική του Mayweather. Μόνο που σύντομα οι πιθανότητες αναμένεται να αλλάξουν. 


Διότι σύμφωνα με όσα ακούγονται το «Mayweather vs McGregor II» θα ήταν η μεγάλη ανακοίνωση του UFC την περασμένη Πέμπτη, αλλά λόγω του χαμού που έκανε ο McGregor στο πούλμαν του αντιπάλου του, τα χαρμόσυνα νέα βρίσκονται ακόμα στον αέρα. Και σύμφωνα με όσα ακούγονται, αυτά θα έδιναν μια νέα πτυχή στην κόντρα των δύο. Διότι αυτή τη φορά δεν πρόκειται να δαρθούν στο ρινγκ, αλλά σε κλουβί.

Όσο περίεργο και αν ακούγεται, ο Mayweather φαίνεται να συζητά το ενδεχόμενο να μπει στο οκτάγωνο με κανόνες MMA και πλέον άπαντες περιμένουν αν θα οριστικοποιηθεί η νέα αυτή τιτανομαχία.

Μοιάζει δύσκολο έως απίθανο ο Αμερικανός να μπει σε αγώνα που να μην φαίνεται να έχει το πάνω χέρι, ωστόσο δεν αποκλείεται οι κανόνες να «μαγειρευτούν» προς όφελός του. Είναι νωρίς ακόμα για να γνωρίζουμε τι θα γίνει, αλλά σίγουρα έχουμε κάθε λόγο να περιμένουμε μία ακόμα επική μάχη ανάμεσα στους δύο.

Εσύ τι πιστεύεις;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved