Οι ευχές των προηγούμενων προπονητών του Ολυμπιακού στον Πέδρο Μαρτίνς

Στο επόμενο προηγούμενο, δηλαδή.

Ο Ολυμπιακός, λέει, έχει αλλάξει 8 προπονητές τις τελευταίες δύο σεζόν. Ε, και; Ξέρεις πόσες θέλει ακόμα για να τους εκατοστήσει; Αλήθεια, πόσες θέλει; Αν σκεφτείς ότι αλλάζει 8 ανά δύο σεζόν, άρα 4 τη μία, σε 25 χρονάκια από τώρα θα 'χει πει «φτου και βγαίνω, να ένας Λεμονής πίσω από τον πάγκο περιμένει!».

Μέχρι το 2043 δηλαδή ο Ολυμπιακός θα έχει αλλάξει 100 προπονητές, που σημαίνει ότι μέχρι τα 80κάτι του ο Sir Takis, καλά να 'ναι, θα έχει κάτσει στον πάγκο άλλες 25 φορές, που ισοδυναμούν περίπου με τρεις εβδομάδες, 20 προπονησούλες, 6 αγώνες, ένα φιλικό και ένα «Χ» με τη Μπαρτσελόνα του, γέρου πια, Βαλβέρδε.

Έλα κομμένη η πλάκα.

Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός πήρε προπονητή και είναι αποφασισμένος να τον κρατήσει τον Πέδρο Μαρτίνς. Τόσο, που του είπε να αναλάβει μετά το τέλος της χρονιάς. Για να μην χρειαστεί μέχρι τότε να τον διώξει.
 

10 07 51 image 67

 

Ξεκόλλα είπαμε. Δεν είναι πια αστείο. Και στο κάτω-κάτω, αφού είσαι τόσο μάγκας και κοροϊδευεις για απάντησέ μας:

Τέσπα. Οι προηγούμενοι προπονητές, έμαθαν για την πρόσληψη του Μαρτίνς κι αφού γέλασαν χαιρέκακα, είπαν να του στείλουν μία ευχετήρια κάρτα. Όχι όλοι μαζί όμως. Ο καθένας τη δικιά του. Τέτοια ζήλια. 

Εμείς μάθαμε τι ευχήθηκε ο καθένας ξεχωριστά στον καινούργιο επόμενο προηγούμενο προπονητή του Ολυμπιακού και σας τα παρουσιάζουμε. Με τη δική μας ευχή, να προλάβει ο άνθρωπος να μείνει έστω 4 εποχές στη χώρα μας, γιατί Μεσογειακοί είμαστε, και βουνό και θάλασσα έχουμε, ωραία θα περάσει. Έτσι κερδίζεις τον τουρισμό.

Ας δούμε, όμως, τι ευχήθηκαν:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved