Πόσο παλουκάκι να διαλέξεις την καλύτερη ασίστ του Τεόντοσιτς;

Εμείς καταλήξαμε με δυσκολία σε 10, εσείς ψηφίστε ΟΣΕΣ θέλετε.

Η πάσα είναι ένα είδος τέχνης. Την οποία ο Μίλος ξέρει να υπηρετεί καλά. Πολλοί είχαμε τις αμφιβολίες μας για το αν και κατά πόσο θα μπορούσε να κρατήσει αυτή τη βιρτουόζικη σχέση του με τις ασίστ και στο NBA, όπου το μπάσκετ είναι κάπως διαφορετικό, ωστόσο, μέσα σε λίγους μόλις μήνες έχει φροντίσει να σβήσει αυτό το ερωτηματικό από το κεφάλι μας, με αυτά που κάνει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού. 

Στο τελευταίο ματς των Clippers με τους Bucks του δικού μας Γιάνναρου, ο Τεόντοσιτς έβγαλε μία πασάρα, από αυτές που σε κάνουν να μην δίνεις σημασία στη συνέχεια της φάσης, σχεδόν να βρίζεις τον ψηλό (εν προκειμένω τον ΝτιΆντρε Τζόρνταν) που καρφώνει με μανία φωνάζοντας «σιγά ρε μεγάλε μόνος σου είσαι, μάγκα σε έκανε» και που σίγουρα σε αναγκάζουν, όχι μόνο να τις ξαναδείς, αλλά και να ανατρέξεις στα ουκ ολίγα compilation βιντεάκια του στο γιουτιούμπι.

Το κάναμε κι εμείς. 

Αφού απαντήσαμε στο ερώτημα, «τελικά τι είναι ο Μίλος; Τσόγλανος ή αρτίστας;»

Είδαμε αμέτρητες πάσες του εν μέσω επιφωνημάτων, κραυγών αλλά και διαφωνιών ως προς την καλύτερη. Αφού είδαμε ότι διαφωνούμε σε πολλά, είπαμε να καταλήξουμε σε μία 10άδα. Το κάναμε και αυτό, αν και δυσκολευτήκαμε κάπως, αισθανόμενοι ότι αδικούμε πολλές άλλες. 

Εν πάση περιπτώσει, σου τη δίνουμε και σε προκαλούμε να διαλέξεις τη μία (ή και περισσότερες) που σε εντυπωσίασε περισσότερο.

Προσοχή! Κάποιες θα χρειαστεί να τις ξαναδείτε για να καταλάβετε τι έγινε. 

Έτοιμοι; Φύγαμε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved