Ο Ρονάλντο, λέει, ζήτησε συμβόλαιο 1€ περισσότερο από τον Μέσι

Κι εμείς βρήκαμε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ λύση για την Ρεάλ.

Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί ο Ρονάλντο ζηλεύει τόοοοσο πολύ τον Μέσι; Επίσης, έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο αυτοί οι δύο να είναι τελικά αδέρφια; Αν δεν υπήρχε τέτοια διαφορά ύψους, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο μεγάλος του αδερφός. Ο οποίος, στη γέννηση του Μέσι, λέρωνε τα σεντόνια, κατουριόταν πάνω του, έκλαιγε χωρίς λόγο και δεν έτρωγε το φαγητό του, κάθε φορά που η υπόλοιπη οικογένεια, συγγενείς, φίλοι, καλεσμένοι, ασχολούνταν με τον Λιονελάκο.  Πολύ κόμπλεξ.

Το οποίο επιβεβαιώθηκε με την -φημολογούμενη πάντα- απαίτησή του από τη Ρεάλ να του κάνει νέο συμβόλαιο με τις αποδοχές του Αργεντινού, συν 1 ευρώ. Δηλαδή τα 30 μύρια ετησίως να γίνουν 40.000.001. Τέτοια απληστία. Και αντιζηλία. 

Εμείς εδώ, σκεφτήκαμε ότι αυτό το 1 ευρώ παραπάνω που ζητά ο Ρονάλντο θα είναι κάπως δύσκολο να το κάνει ανάληψη από την τράπεζα. Εκτός αν είναι πρόθυμος να περιμένει ώρες στο γκισέ πίσω από τα μπαρμπάδια. Οπότε, λέμε, αν η Ρεάλ τελικά δεχτεί την πρόταση του Πορτογάλου και δεν τσινήσει, μπορεί να του δώσει αυτό το ευρώ με εναλλακτικούς τρόπους. 

Όπως για παράδειγμα:

40.000.000 + 1 πορσελάνινη κούπα, με το σηματάκι του Τσουλού μπροστά και τη φάτσα του πίσω:
   

ezgif.com crop

 

40.000.000 + 1 πακέτο χαρτομάντιλα, για να μην πιάνεται ΠΟΤΕ απροετοίμαστος (ότ)αν θέλει να κλάψει:

ezgif.com crop

 

40.000.000 + 1 πινέλο, για να γυαλίζει τις χρυσές του μπάλες. Ή και το ένα του ευρώ:


ezgif.com crop


40.000.000 + 1 αρκουδάκι Κριστιάνο Ρονάλντο που θα δίνουν δώρο στον κόσμο, όταν θα εξέρχεται από το μουσείο του:

ezgif.com crop


Αυτή είναι η δική μας αντιπρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης για το «ειδικό καπέλο» του ενός ευρώ που ζητά ο Ρονάλντο. Δώστε το. Μην το σκέφτεστε καν. Δεν θα βρείτε καλύτερα. Ούτε φτηνότερα. Έλα πάρε-πάρε, όλα 1 ευρώ.

Κι επειδή, ΟΥΤΕ τα μονόευρα δεν είναι πετσετάκια, σε περίπτωση που οι Ισπανοί τσιγκουνευτούν το ένα ευρώ, εμείς τους έχουμε 8 στιγμές από τη ζωή του CR7 που θα τους πείσουν ότι το αξίζει και με το παραπάνω.

Φτιάξαμ€ €να άλμπουμ καρι€ρας και τους το παρουσιάζουμ€:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved