Κάτι μας λέει πως ο προπονητής των Cavs είναι λίγο ψευτράκος...

Βρήκαμε τον πραγματικό λόγο πίσω από την προσωρινή του αποχώρηση.

Τα ξημερώματα της Τρίτης (20/3) όλοι γίναμε μάρτυρες της αυτοκρατορικής μάχης του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον LeBron James. Μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση ο «Βασιλιάς» με μια προσωπική 40άρα έδωσε τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του, η οποία είχε στον πάγκο της υπηρεσιακό προπονητή, τον Larry Drew.

Ο λόγος; Ο head coach Tyron Lue, ανακοίνωσε νωρίτερα μέσα στη μέρα πως θα μείνει εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας για λόγους υγείας. Μήπως όμως είναι άλλος ο λόγος;

Μην ξεχνάς άλλωστε ότι το όλο θέμα με τον Lue έσκασε λίγες μέρες μετά τον τσακωμό του στον πάγκο με τον LeBron στον αγώνα με τους Portland TrailBlazers.

Σε περίπτωση που το έχασες:

 

 

Μην κοροϊδευόμαστε, ο LeΒron είναι ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ, ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο και ο άνθρωπος που λύνει και δένει τα πάντα στο Cleveland. Και θα κάνει τα πάντα προκειμένου να φτάσει τον μεγάλο σκοπό της ζωή του, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να γίνει ο καλύτερος όλων των εποχών. Και πώς θα το καταφέρει αυτό; Ξεπερνώντας τα πρωταθλήματα του Michael Jordan. Μόνο που έτσι όπως πάει η φάση φέτος, το εγχείρημα δείχνει χλωμότατο.

Θυμήσου πώς είχαμε ευχηθεί χρόνια πολλά στον τεράστιο Michael Jordan.

Με βάση μάλιστα το… μαύρο παρελθόν του, τότε δηλαδή που «έφαγε» τον David Blatt από τον πάγκο, δεν είναι και απολύτως βέβαιο πως ο Lue έχει κάποιο πρόβλημα στο στήθος όπως δήλωσε...

Για πες μας. Από τι πιστεύεις ότι πάσχει πραγματικά ο head coach των Cavs;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved