Ποδοσφαιριστές Vs Μπολ Μπόις: Ποιον υποστηρίζετε στην αιματηρή αυτή βεντέτα;

Ο Φακούντο Φερέιρα κέρδισε χθες την τελευταία μάχη. Όχι όμως και τον πόλεμο...

Γενικά, έχουμε καταλάβει ότι οι ποδοσφαιριστές με τα Ball Boys δεν τα πάνε καλά. Πόλεμος κανονικός. Η τελευταία μάχη ανήκει δικαιωματικά στον Φακούντο Περέιρα.

Ο παίκτης της Σαχτάρ, στο ματς της Τρίτης με τη Ρόμα, βιαζόταν αρκετά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα μπας και ισοφαρίσουν, αλλά μάταια. Σε κάποια φάση λοιπόν, όταν έτρεξε να πιάσει την μπάλα για να εκτελέσει γρήγορα το πλάγιο, βρήκε ευκαιρία και ξαπόστειλε το ball boy,  το οποίο έφυγε με διπλό τόλουπ πίσω από τις διαφημιστικές πινακίδες. 

Footballers Vs Ball Boys: Round 476... Fight!!! 

 

Το σωματείο των Ball Boys έχει ήδη πραγματοποιήσει σύσκεψη, έχει λάβει τα μέτρα του, μα το σημαντικότερο, έχει πάρει την απόφασή του να αντεπιτεθεί και να εκδικηθεί για το τελευταίο θύμα. Το οποίο θύμα βέβαια, αυτή τη στιγμή, ναι μεν αναρρώνει, ωστόσο είναι αποφασισμένο να βγει και αυτό μπροστά στη μάχη.

Το είπε άλλωστε:

δδςεδεε 

 
Ο πόλεμος μαίνεται και περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η απάντηση των Ball Boys. Μέχρι τότε, ας θυμηθούμε μερικές από τις μεγαλύτερες μονομαχίες τους και φυσικά, ας δείξουμε ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν μας αφήνει αδιάφορους και ασυγκίνητους, παίρνοντας θέση και ψηφίζοντας αυτούς που στηρίζουμε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved