Τερματοφύλακας: Η πιο δύσκολη δουλειά στον κόσμο

Το βίντεο που θα σε κάνει να συμπονέσεις τους Κοστάντζο αυτού του κόσμου.

Ε ναι ρε σεις. Είναι, δεν είναι; Κι αν όχι η δυσκολότερη, έστω, μία από τις δυσκολότερες. Οκ, κάθε δουλειά έχει τις δυσχέρειές της. Για σκέψου, όμως, ότι ο τερματοφύλακας είναι αυτός που τα ακούει και για τις μαλακίες των υπολοίπων. Σκέψου ότι είναι αυτός που όσο καλά κι αν εξελίσσεται μια μέρα στη δουλειά, θα γίνουν ένα (;), δύο (;), τρία (;) πράγματα που θα του τη σπάσουν.

Σπάνια θα κυλήσει μία μέρα με μηδέν, ΜΗΔΕΝ, 0 πράγματα που θα τον χαλάσουν. Θα είναι πάντα αυτός εκεί να μεταφέρει τα κακά μαντάτα. Για σκέψου επίσης, ότι στη συνείδηση του κόσμου θα είναι για πάντα «Ο τερματοφύλακας». Όχι ποδοσφαιριστής, ούτε παίκτης. Τερματοφύλακας.

Και το κυριότερο; Αυτό που δεν ξέρουμε, ή μάλλον, δεν βλέπουμε: Ότι για να σώσει τα ασυμμάζευτα των άλλων, για να σώσει την τιμή του, το ψωμί του και το τέρμα του, προπονείται σκληρά. Πολύ σκληρά. Με ασκήσεις, μετά συγχωρήσεως, παλουκάρες. Τόσο που δεν το είχαμε φανταστεί. Άσε που κάποιοι από εμάς παίζει να νομίζουν πως ο τερματοφύλακας δεν προπονείται. Λογικό. Παίκτης είναι;   

Για δείτε, λοιπόν, το παρακάτω βίντεο με τις προπονήσεις του Νόιερ, του Τσεχ και του Νάβας. Και θα καταλάβετε:
    



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved