Ο Harden έκανε ίσως την μεγαλύτερη μπασκετική αλητεία στην ιστορία του ΝΒΑ

Ντρίπλα πιο ντροπιαστική και από χυλόπιτα.

Όσα χρόνια παρακολουθώ μπάσκετ και γενικότερα ΝΒΑ, νόμιζα πως η πιο ατιμωτική κίνηση εντός παρκέ ήταν όταν ο Allen Iverson ντρίμπλαρε (και αργότερα πέρασε από πάνω από) τον νυν προπονητή του Lebron στο Cleveland, Tyron Lue.

 

Από τα ξημερώματα της πρώτης μέρας του Μάρτη του 2018 ωστόσο έχω άλλη άποψη. Βλέποντας το ματς Clippers εναντίον Rockets στο Λος Άντζελες, οι φιλοξενούμενοι εξαπέλυαν τη μία «ρουκέτα» μετά την άλλη και όλα έδειχναν ότι η βραδιά θα έχανε από το πρώτο 12λεπτο το ενδιαφέρον της. Και κάπου έγινε η αλητεία.

Ήταν η στιγμή που ο James Harden έπαιξε ένας με έναν τον Wesley Johnson και με μια απίστευτη ντρίμπλα crossover τον «ξάπλωσε» στο έδαφος.

Υπό νορμάλ συνθήκες ο κάθε παίκτης θα σούταρε αμέσως καθώς το να «σπάσεις αστραγάλους» στο ΝΒΑ σε βάζει αυτόματα στο Top 10 της βραδιάς. Όχι όμως ο «μούσιας»...

Με το που τον σώριασε στο παρκέ ο Harden έπιασε την μπάλα και αντί να σουτάρει άρχισε να τον κοιτάει ατιμωτικά, σαν να του λέει «άντε θα σηκωθείς;». Και περίμενε. Περίμενε. Περίμενε... Μέχρι που όταν ο αντίπαλος σηκώθηκε και επέστρεψε στην άμυνα, επιτέλους το «μπουμπούνισε». Τι πιστεύεις; Το 'βαλε;

 

Δεν ξέρω αν είναι η πιο ατιμωτική ντρίμπλα που έχουμε δει ποτέ στο ΝΒΑ, αλλά για φέτος είναι σίγουρα η μεγαλύτερη «αλητεία» που έχει γίνει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved