Νεμάνια Μπιέλιτσα, πόσο παντελονάτος παίζει να είσαι;

Άρον Αφλάλο, άντε ν’ ανάψεις κάνα κερί παλικάρι μου...

Πολλά νεύρα τώρα τελευταία στο NBA. Τη μία οι παίκτες μεταξύ τους, την άλλη με τους διαιτητές, πολύ στην τσίτα είναι όλοι. Για ηρεμήστε λίγο.

Ή έστω, αν είναι να κάνετε το λάθος, τουλάχιστον κάντε το σωστά. Σιγά και τα αίματα δηλαδή. Wanna be τσακωμοί. Χειρότεροι κι από Super League, που κολλάνε τα κεφάλια τους και that's all. Φλωριές.

Η αλήθεια είναι ότι οι τσακωμοί στο NBA έχουν φλωρέψει αρκετά, αν σκεφτείς ότι κάποτε ο Αρτέστ ανέβαινε στην εξέδρα και μοίραζε μπουκέτα σε οπαδούς, αλλά εντάξει, αυτά καλό είναι να μην γίνονται.


Αν ρωτήσεις τον Σακίλ, πάντως, το ίδιο θα σου πει. Σε μία πρόσφατη εκπομπή του μάλιστα, τα είχε πάρει στο ψιλό όλα αυτά τα παιδάκια που παριστάνουν τους νταήδες, αλλά στην πραγματικότητα δεν διαφέρουν πολύ κι απ' τον Χατζηχρήστο στον Ζήκο.

Σαν αυτούς στη Λεωφόρο, που τους είχαμε κάνει και βίντεο. 

Γνωστό πάντως, ότι ο Σακ πήγαινε σχολείο στη Γκράβα.          

Anyway, ξημερώματα (Τετάρτης), δίνουν δικαιώματα οι Άρον Αφλάλο και Νεμάνια Μπιέλιτσα. Ψουψουψου σε όλο το ματς, κάποια στιγμή το κακό θα γινόταν. Και έγινε. Ή μάλλον, πήγε να γίνει. Γιατί, σε αυτό το ξυλίκι, ο ένας από τους δύο, φέρθηκε πολύ αντρίκια. 

Σε μία φάση, τα πήρε στην κράνα ο Αφλάλο και έτσι σαν ταύρος εν υαλοπωλείω πάει να κολλήσει μπουκετίδι στον Μπιέλιτσα. Αλλά πιάνει αέρα! Ο Νεμάνια, γνωστός Σέρβος μαχητής του δρόμου, έκανε μία κίνηση αλά Απόλο Κριντ και το απέφυγε. Στη συνέχεια, πιάνει κεφαλοκλείδωμα τον Άρον και τον «λοκάρει» για τα καλά, έχοντας όλο το πεδίο ελεύθερο για να τον αποτελειώσει, όπως όταν ετοιμαζόσουν να κάνεις Fatality με τον Sub-Zero στο Mortal Kombat.

Και τι έκανε τελικά; Δείτε εδώ...

 
Η απόλυτη απόδειξη αντρισμού, η απόλυτη επίδειξη fair play
 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved