Θρήνος στην Κύπρο: Ο Λουκάς Βύντρα επιστρέφει στην Ομόνοια

Ένα βήμα πριν την ένοπλη επανάσταση οι οπαδοί.

Η είδηση δεν έσκασε σαν βόμβα. Άλλωστε, η Ομόνοια είναι ικανή για κάθε έκπληξη. Αρκεί αυτή να είναι αρνητική: Ο Λουκάς Βύντρα, ο τίμιος στόπερ-δεξιoαριστερός μπακ-αμυντικό χαφ, το «πολυεργαλείο», επανεντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας.

Είχε προηγηθεί η περσινή χρονιά όπου η Ομόνοια, με τον Λουκά ηγέτη στην αμυντική της γραμμή, δέχτηκε μόνο 57 γκολ σε 36 παιχνίδια. Ούτε καν δύο ανά αγώνα. Και αφού η προσφορά του εκτιμήθηκε δεόντως, του ανακοινώθηκε ότι δεν υπολογίζεται. Το καλοκαίρι που ακολούθησε ήταν αυτό που σε μία σχέση θα λέγαμε «σε διάσταση». Ο Βύντρα «έκατσε» στο συμβόλαιο, ο προπονητής δεν τον άφηνε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και οι οπαδοί ανέλαβαν δράση: ««Αυτός που νομίζει ότι θα συνεχίσει τις διακοπές του στην Κύπρο και να πληρώνεται από το υστέρημα που δίνει ο Πράσινος Λαός στην ομάδα, να ξέρει ότι στην Κύπρο μπορούμε να γίνουμε πολύ αφιλόξενοι. Τα υπόλοιπα από κοντά…», έγραφαν σε ανακοίνωσή τους.

 

animation 1

Βέβαια, δεν μπλέκεις με τον Λουκά...

 

Και να που η επιμονή του Λουκά δικαιώθηκε για ακόμη μια φορά. Η Ομόνοια παραπαίει για μια ακόμη χρονιά. Οι αμυντικοί της πιο πολύ με γατάκια μοιάζουν παρά με λιοντάρια, που λέει ο ύμνος της ομάδας, και ο προπονητής που δεν ήθελε τον Βύντρα αποτελεί παρελθόν. Έτσι, οι διοικούντες σκέφτηκαν να αποταθούν εκ νέου στο ελληνοτσεχικό τείχος.

Και εμείς οι απεγνωσμένοι από έλλειψη διακρίσεων οπαδοί της ιστορικότερης ομάδας της Κύπρου μείναμε να αναρωτιόμαστε τι άλλο μπορεί να μας συμβεί. Κι όμως σύντροφοι. Θα μπορούσε τα πράγματα να είναι πολύ χειρότερα. Σε μια προσπάθεια όλοι να νιώσουμε καλύτερα και με δεδομένες τις θέσεις που ψάχνει ενίσχυση η Ομόνοιας σας παραθέτω μεταγραφικές κινήσεις που θα ήταν χειρότερες.

*σημείωση προς τη διοίκηση της ομάδας: το κείμενο EINAΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΟ… ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΙΔΕΕΣ!

Τσέκαρε στο άλμπουμ που ακολουθεί:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved