Κάποιοι έφτιαξαν ΑΥΤΟ κι εμείς δημιουργήσαμε την ελληνική εκδοχή

Προκαταβολικά συγγνώμη από τους Ταχτσίδη, Πρίγιοβιτς, Χουλτ και Μάνταλο. 

Τα καλά πράγματα, καλό είναι να τα αναγνωρίζουμε. Δεν είμεθε κομπλεξικοί, κύριοι. Αφού ξεκαθαρίσαμε τα αυτονόητα, ας σηκωθούμε όρθιοι όλοι μαζί, ας βγάλουμε το καπέλο μας στα παλικάρια του 101greatgoals.com και ας αναλογιστούμε λίγο πώς μπορούμε να βγάλουμε κι εμείς ανάλογο περιεχόμενο. 

Φωτοσοπιά μεν, λέβελ άπειρο δε. 

Δείτε εδώ ποίημα που έφτιαξαν οι αθρώποι:

 

Επαγγελματική δουλειά οι τύποι και τους το αναγνωρίζουμε. Η αλήθεια είναι πως με το που είδαμε την εικόνα, μαζευτήκαμε όλοι οι νοματαίοι του γραφείου πάνω από την οθόνη και δηλώσαμε ξεκάθαρα και με σθένος τις προτιμήσεις μας. 

Σιγά μην σε αφήναμε στην απ'έξω. Για λέγε:

 

 

 

Με αυτά και με εκείνα, σκεφτήκαμε να βγάλουμε κι εμείς ανάλογα κονσεπτάκια. Σηκώσαμε το τηλέφωνο για να ζητήσουμε τη  βοήθεια από τα παιδιά του τμήματος Creative και με το αίτημά μας έτοιμο προς διατύπωση:

«Μπορείτε να μας φτιάξετε κάτι αντίστοιχο με 4 παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος; Ε; Ε; Εεεεε;»

Δεν το σήκωσε ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΙΣ. 

Δεν πτοηθήκαμε όμως. Στρώσαμε τον κώλο μας κάτω και με όσα λίγα γνωρίζουμε από φώτοσοπ κι άλλα τέτοια προγράμματα του διαβόλου, φτιάξαμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε.

Πρώτα τσεκάρεις το άλμπουμ που ακολουθεί και μετά μας δίνεις τα συγχαρητήριά σου:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved