Βρήκαμε τα ΜΥΣΤΙΚΑ τρικ που θα χρησιμοποιήσει ο Λεμονής με την Μπαρτσελόνα

Κι ο θεός βοηθός. Κι ο Ερνέστο επίσης.

Διαβάζω ότι ο Τάκης Λεμονής ετοιμάζει -λέει- ένα τρικ για να αντιμετωπίσει τη Μπαρτσελόνα: να βάλει από δεξιά και Ελαμπντελαουί και Φιγκέιρας, να βαφτίσει τον έναν από τους δυο χαφ (προφανώς τον Ελαμπντελαουί, μια που ο Φιγκέιρας είναι πιο συνεπής αμυντικά) και να θωρακίσει την δεξιά πλευρά του. Μάλιστα και πολύ καλά το έχει σκεφτεί ο κόουτς και ψάχνει να βρει τον τρόπο να περιορίσει τη δράση της Μπάρτσα, να κλείσει χώρους, να τους χαλάσει όσο γίνεται περισσότερο το παιχνίδι κλπ κλπ.

Μόνο που όπως καταλαβαίνουμε όλοι (και ο κόουτς επίσης) δεν αρκεί αυτό το τρικ. Χρειάζονται τρικ, προσευχές, λιτανείες, τάματα, θαύματα, αλχημείες, ξόρκια, μάγια και βουντού για να έχει ελπίδα ο Ολυμπιακός. Ή ακόμα καλύτερα, χρειάζονται αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου για να υπάρξει ελπίς. Το Ratpack απέκτησε πρόσβαση στο τεφτέρι του Τάκη Λεμονή και σας παρουσιάζει σε παγκόσμια πρώτη τα σχέδια του έμπειρου κόουτς για το μεγάλο παιχνίδι.

ezgif.com optimize

 

Έχουμε και λέμε

- Να βάλουμε δυο τερματοφύλακες. Προτό και Καπίνο. Ένας αριστερά κι ένας δεξιά στην εστία, όταν εκτελεί φάουλ ο Μέσι. Ένας κάτω από τα δοκάρια κι ένας στο ύψος της μικρής περιοχής στα κόρνερ. Ένας να κάνει έξοδο κι ένας να μένει στη θέση του στα τετ-α-τετ. Και στις στημένες φάσεις ο Καπίνο που είναι και δυο μέτρα παλικάρι, ως άλλος Σισέ, να ανεβαίνει στην περιοχή του Τερ Στένγκεν.

- Να παίξουμε με 15 παίκτες. Διότι το 11 εναντίον 10 στο «Καμπ Νου», δεν είχε αποτέλεσμα - πάλι σαν να είχαν παίκτη παραπάνω έπαιζαν. Οπότε γιατί όχι εμείς με 13 παίκτες; Με 15; Ή και παραπάνω;

- Δίνεις σε ένα κοπάδι πεινασμένα και ιδιαιτέρως άγρια τη φανέλα του Μέσι, αυτή που διεκδίκησε και πήρε ο Μποτία στο «Καμπ Νου». Και τα ξαμολάς να κυνηγάνε τον Αργεντινό στη διάρκεια του ματς. Πόσες φορές θα καταφέρει να τα ντριπλάρει πριν τον δαγκώσουν;

Τα έμαθες τα νέα; 10 γνωστοί Ολυμπιακοί απευθύνουν ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ έκκληση στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

- Βάζεις Σάββα Θεοδωρίδη πίσω από την αντίπαλη εστία. Ξέρει ένα σωρό ξένες γλώσσες. Τον αφήνεις να μιλάει σε όλες τις γλώσσες που γνωρίζει στους παίκτας της Μπαρτσελόνα, τους διαιτητάς, τους επόπτας. Κάποια στιγμή, και τα σίδερα λυγάνε. Και τα μπετά ραγίζουν. Κάποιος δεν θα την παλέψει. Θα είναι αμυντικός που θα ζητήσει μόνος του αλλαγή; Θα είναι ο τερματοφύλακας που θα πετάξει τα γάντια του και θα χαθεί στο Πασαλιμάνι στο δειλινό; Θα είναι ο βοηθός περιοχής που θα πέσει σε υπαρξιακό και δεν θα δει ότι η μπάλα είχε βγει τέσσερα μέτρα άουτ; Όπως και να έχει, κερδισμένοι θα είμαστε.

- Στέλνουμε το τηλεοπτικό drone με την κάμερα να περνάει πάνω από το κεφάλι του Μέσι και δίπλα απ' αυτό του Σουάρες (όχι πολύ κοντά, διότι υπάρχει ο κίνδυνος να το δαγκώσει).

1yjr6p

Ανοίγουμε τα ποτιστικά του «Καραϊσκάκης» όπου βρίσκονται οι παίκτες της Μπαρτσελόνα και τα κλείνουμε όποτε η μπάλα είναι σε ερυθρόλευκα πόδια.

- Στηρίζουμε Καταλωνία, στηρίζουμε ανεξαρτησία. Αφήστε τα κορεό και τις ομορφιές, παίξτε στα μεγάφωνα τραγούδια της Σακίρα και πανό με τη φάτσα του Πουτζδεμόν. «Amigos para siempre», «Viva Catalunya», «Free Willy» και άλλα παρόμοια συνθήματα πρέπει να δονούν την ατμόσφαιρα. Θα συγκινηθούν και θα κυνηγήσουν μια «επαγγελματική νίκη».

Πήρες χαμπάρι την επίσημη πρόταση της Ελλάδας προς την Καταλονία για προσάρτηση; Αν όχι, δες εδώ.

Εδώ είμαι για να ακούσω τα δικά σας τρικ στα σχόλια. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved