Εβίβα: Οπαδός της Τότεναμ κέρασε ποτήρι με τσισάκια αυτούς της Γουέστ Χαμ

Και μετά διαμαρτυρόμαστε γι' αυτά που συμβαίνουν στα ελληνικά γήπεδα...

Αυτή η καραμέλα με το «μόνο στην Ελλάδα γίνονται αυτά» και «στο εξωτερικό είναι πολιτισμένοι, όχι ούγκανοι σαν τους δικούς μας» πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει.

OΚ, θέλουμε ακόμα πολλά ψωμιά να φάμε για να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Δεν είμαστε μόνοι στον κόσμο της καφρίλας.

Υπάρχουν κι οι Άγγλοι για παράδειγμα. Με κάτι τύπους σαν τον οπαδό της Τότεναμ για παράδειγμα, που θέλησε να κάνει εξέταση ούρων εν ώρα αγώνα και να τη μοιραστεί με αυτούς της Γουέστ Χαμ.

Κι επειδή εκτός από κάφρους οπαδούς, υπάρχουν και κάφροι ποδοσφαιριστές, δες εδώ τι έκαναν οι Σουηδοί

Τι έκανε, λοιπόν, ο άνθρωπας; Κατέβασε το φερμουάρ, κατούρησε μέσα σε ένα ποτηράκι-ουροσυλλέκτη και το πέταξε στην από ‘κει πλευρά, που κάθονταν οι αντίπαλοι οπαδοί. Όχι και πολύ πιο πέρα εδώ που τα λέμε. Στα 20-30 μέτρα.

Πριν, λοιπόν, παίξετε πάλι την χιλιοπαιγμένη κασέτα με το τραγουδάκι «ναι αλλά στην Αγγλία οι οπαδοί κάθονται δίπλα-δίπλα», δείτε λίγο αυτό το βίντεο. Τουλάχιστον εκεί, οι αρχές κινητοποιούνται άμεσα και ο τύπος που δεν δίστασε να δείξει τη φάτσα του στο βίντεο, όπου να 'ναι θα αναγνωριστεί και θα πεταχτεί κλωτσηδόν εκτός αγγλικών γηπέδων.

Εβίβες… 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved