Goldberg vs. Lesnar II: To WWE επιστρέφει με την απόλυτη βεντέτα

Περιμέναμε 12 χρόνια για να γίνουμε μάρτυρες της σημερινής μάχης. 

Το UFC σίγουρα έχει κερδίσει άπειρο κόσμο τα τελευταία χρόνια. Το μποξ λόγω Mayweather –και όχι μόνο- έχει γνωρίσει τεράστια άνθηση παγκοσμίως. Και μέσα σε όλα αυτά υπάρχουμε και εμείς οι «άρρωστοι» με το WWE (World Wrestling Entertainment).

Οι οποίοι περιμέναμε πως και πως αυτήν την Κυριακή (20/11) για να απολαύσουμε το Main Event της βραδιάς: Το «Goldberg Vs. Lesnar II» δεν είναι απλά ένας αγώνας κατς, είναι μία ολόκληρη ιστορία. Μία προσωπική βεντέτα που κρατάει χρόνια. Και σήμερα το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την κορύφωσή της.

Ο πρώτος αγώνας 

brock gold

Το WWE είχε χτυπήσει το τζακ ποτ τη σεζόν 2003-04. Είχε στις τάξεις του τα δύο μεγαλύτερα «κτήνη» της Παγκόσμιας Πάλης. O Brock Lesnar ήταν ο άρχοντας του Smackdown, που με την τεράστια δύναμη και ευελιξία του είχε κάνει προσωπικούς «πελάτες» παλαιστές-θρύλους όπως ο Hulk Hogan, ο Rock και ο Kurt Angle. Το αντίπαλο show από την άλλη, το RAW, είχε μόλις αποκτήσει τον μοναδικό αήττητο παλαιστή της ιστορίας σε μονούς αγώνες, τον Bill Goldberg ο οποίος έμοιαζε σε πολλά σημεία με τον Lesnar, αλλά στην πιο δυναμική εκδοχή του.

Ο κόσμος αδυμονούσε να τους δει να παλεύουν και οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε να συγκρουστούν στο μεγαλύτερο event της χρονιάς, στο Wrestlemania ΧΧΧ, με τον Goldberg τελικά να επικρατεί.

 

Ο αγώνας μπορούσε να είναι το highlight της σεζόν ωστόσο εξελίχτηκε στο απόλυτο φιάσκο, καθώς οι δύο παλαιστές έχοντας ανακοινώσει πως θα αποχωρήσουν από τη βιομηχανία του wrestling είδαν ένα ολόκληρο Madison Square Garden να τους αποδοκιμάζει.

Η επιστροφή του Lesnar

Τα χρόνια πέρασαν, το WWE είδε το UFC να γνωρίζει μεγάλη άνθηση, με αποτέλεσμα να έχει σημαντικές ζημιές στην τηλεθέασή του. Ο ιδιοκτήτης Vince McMahon αποφάσισε τότε να δώσει τα «κλειδιά» στον δαιμόνιο Triple H, ο οποίος προχώρησε σε μεγάλες και σημαντικές κινήσεις. Μία από αυτές ήταν να φέρει πίσω τον Lesnar ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια έφτασε να γίνει μέχρι και υπερπρωταθλητής του UFC. Και κάπως έτσι, τα νούμερα άρχισαν σιγά σιγά να σκαρφαλώνουν.

lesnar

 

Η επιστροφή του βοήθησε στο να «σπάσει» μία από τις μεγαλύτερες παραδόσεις: το αήττητο σερί του Undertaker στα Wrestlemania, με τον Lesnar να τον αναγκάζει στην πρώτη του ήττα στο συγκεκριμένο Pay Per View μετά από 21 διαδοχικές νίκες.

Ήταν σίγουρα μια πολύ σημαντική στιγμή για το WWE ωστόσο πολύς κόσμος ξενέρωσε. Ένιωθε πως δεν είχε να δει πλέον κάτι άλλο, όπως μια κόντρα από τα παλιά, σαν αυτές του Undertaker με τον Batista ή του The Rock με τον Stone Cold Steve Austin. Και όμως υπήρχε ακόμα φως.

Kαι τελικά Goldberg Vs. Lesnar II

Ο Lesnar όσο τρόμο και να προκάλεσε τα τελευταία χρόνια στους αντιπάλους του, όσο αδίστακτος και σκληρός και να είναι δεν έλεγε να ξεχάσει με τίποτα τον έναν και μόνο έναν τύπο που δεν μπόρεσε ποτέ να νικήσει. Τον Goldberg. Και πριν λίγες εβδομάδες τον προσκάλεσε ανοιχτά για έναν ακόμα αγώνα προκειμένου να λύσουν μια για πάντα τις διαφορές τους.

Ο Goldberg που είχε μείνει για πολλά χρόνια στην αφάνεια, δεν δίστασε να κάνει την επανεμφάνισή του στο Raw στις 17 του Οκτώβρη γνωρίζοντας μια πρωτόγνωρη αποθέωση από το κοινό. Και στο τέλος της βραδιάς ανακοίνωσε το αυτονόητο: «Brock you are next!».

Οι δυο τους θα τα πουν σήμερα το βράδυ στο «Air Canada Center» αποτελώντας το main event του Survivor Series σε ένα Pay Per View που πολύς κόσμος θα σπεύσει να δει. Γιατί είναι ένα ματς που ίσως κανείς δεν περίμενε να ξαναγίνει. Αλλά έτσι είναι. Το WWE μπορεί να μας προσφέρει ακόμα στιγμές μαγείας από το ένδοξο παρελθόν του. 

Θα μπορέσει άραγε ο Lesnar να σταματήσει άλλο ένα σερί, ή ο Goldberg θα τον διαλύσει για μία ακόμη φορά;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved