10+1 memes που σε βάζουν στο κλίμα για το αποψινό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Πόσο ξενέρα τα ντέρμπι χωρίς κόσμο ρε 'σεις;

Τα γεμάτα γήπεδα στην Ελλάδα είναι ένα σπάνιο και... διπολικό φαινόμενο το οποίο μισούμε να αγαπάμε. Το «μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε» ψιλοκολλάει στην προκειμένη, αν σκεφτούμε ότι το συναίσθημα της ξενέρας είναι πάνω κάτω ίδιο, τόσο τις φορές που γίνονται επεισόδια σε ντέρμπι «αιωνίων», όσο και τις φορές που αυτό το ντέρμπι γίνεται κεκλεισμένων των θυρών.

Όποια ομάδα και να υποστηρίζεις, παραβλέπεις ακόμη και το γεγονός ότι είναι υπέρ σου να παίζεις στην άδεια έδρα του αντιπάλου σου και προτιμάς να το βλέπεις σε μία καυτή, έστω και εχθρική ατμόσφαιρα, που θυμίζει πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.  Απόψε στο ΣΕΦ θα δούμε ακόμη ένα ντέρμπι χωρίς κόσμο, πράγμα που μας χαλάει λιγάκι. Ως πολύ...

Γι' αυτό, λέμε να σε βάλουμε από τώρα στο κλίμα για το πώς θα είναι πάνω-κάτω τα πράγματα το βράδυ στο Φάληρο, ώστε να είσαι προετοιμασμένος για αυτό που θα δεις. Ησυχία, με τις φωνές των παικτών να φτάνουν στο σαλόνι σου, το διχτάκι να κάνει "χλατς" με αντίλαλο σε όλο το γήπεδο μετά από κάθε καλάθι και τους μοναδικούς πανηγυρισμούς να έρχονται από τους πάγκους, σε μία ατμόσφαιρα που θυμίζει Roland-Garros.    

Για σένα, λοιπόν, που θα δεις το ντέρμπι να ξέρεις πως...

download 2

 Τουλάχιστον, σήμερα δεν θα γίνουν επεισόδια! Άλλωστε θα υπάρχει...

download 1

΄Έλα ευκολάκι... 

download 4

 Αν δεις κανέναν από πίσω πάρε αμέσως τον ψυχίατρο

download 5

Σε ψήνει;

download

Αυτό συμβαίνει πάντα, με ή χωρίς κόσμο...

download 7

Καμιά φορά τα επεισόδια γίνονται εκεί που δεν τα περιμένεις

download 14

Να μαζευτούμε να πάτε...

download 13

Πας εσύ ψημένος για φασούλα να ουμ... 

download 15

Όταν πας για μονό και δεν βρίσκεις άτομο... 

download 16

Να έχουμε και το κεφάλι μας ήσυχο...

download 17



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved