10 φωτογραφίες του Ζλάταν γεμάτες ωραιοπάθεια και σταριλίκι

Ανήμερα των γενεθλίων του υποκλινόμαστε στον ποδοσφαιριστή που θα τα έφτιαχνε με τον εαυτό του.

Ο άνθρωπος που απαγορεύει στους συμπαίκτες του να μιλήσουν στους δημοσιογράφους, αφού «εγώ είμαι το αφεντικό». Ο άνθρωπος που δεν έχει πρόβλημα πόσο θα διαρκέσει μια συνέντευξη, αφού «η προπόνηση ξεκινά όταν το πω εγώ». Ο άνθρωπος που θα έμενε στην Παρί «αν έβαζαν το άγαλμά μου στη θέση του Άιφελ». Ο άνθρωπος που, όπως λέει, ΔΕΝ είναι άνθρωπος.

Περισσότερο σε τραγούδι φέρνει:



Έχει αποκαλέσει τον εαυτό του θεό, έχει αυτοχαρακτηριστεί «Ferrari», θρύλος, βασιλιάς και άλλα πολλά.

Όταν πήγε στη Γιουνάιτεντ έγινε λιοντάρι, το οποίο όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με το υπόλοιπο ζωϊκό βασίλειο: «Τα λιοντάρια δεν συγκρίνουν τον εαυτό τους με τους θνητούς», είχε πει όταν ρωτήθηκε για τον καλύτερο επιθετικό της Premier League.


 

Έχει κλωτσήσει παίκτες, συμπαίκτες, αντιπάλους, έχει σπρώξει καμεραμάν, δημοσιογράφους, ακόμη και ένα από τα παιδάκια που συνοδεύουν στο γήπεδο κατά την είσοδό τους οι ομάδες! Έχει μαύρη ζώνη στο Taekwondo, είναι ο βασιλιάς του trash-talking, κοροϊδεύει τους πάντες και θέλει πάντα την πρώτη, τη δεύτερη, την προτελευταία και την τελευταία λέξη. Τίποτα από τα παραπάνω, όμως, δεν αγγίζουν σε σταριλίκι την έμφυτη τάση του να αυτοαποθεώνεται. Ένας ωραιοπαθής τύπος, ένας νάρκισσος, ένας σταρ που έχει το… γνώθι σαυτόν!

Εσύ πώς θα χαρακτήριζες τον Ζλάταν;

Σου έχουμε 10 φωτογραφίες γεμάτες ωραιοπάθεια, ναρκισσισμό, φιλαρέσκεια, σταριλίκι και αλητεία για να αποφασίσεις. 10 φωτογραφίες, 10 κεράγια για τα 37α γενέθλιά του, 10 στιγμές γεμάτες «Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved