Καβάνι, πόσα λεφτά θες για να χτυπάει τα πέναλτι ο Νεϊμάρ;

Και η βεντέτα καλά κρατάει.

Πρόσφατα σου γράψαμε για τη φήμη που είχε κάνει το αθλητικό ίντερνετ να ουρλιάζει με μανία: πλακώθηκαν Νεϊμάρ και Καβάνι για το ποιος θα σουτάρει τα πέναλτι, και η Παρί ψάχνεται για επιθετικό για να αλλάξει τον Ουρουγουανό.

Τι είχε γίνει; Απλά πράγματα πήγε ο τελευταίος να εκτελέσει το πέναλτι στον αγώνα ενάντια στη Λυόν (όπως έχει συνηθίσει τόσα χρόνια) και του χώθηκε ο Βραζιλιάνος.

Αλλά δε μάσησε ο κος Καβάνι και από εκεί άρχισε μουρμούρα και μανούρα στα αποδυτήρια.

Το σενάριο που σου είχαμε παρουσιάσει ήταν ήδη ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ. Δηλαδή, μεταξύ μας, διώχνεις τέτοιον παικταρά επειδή μανουριάζει με το νέο σου αστέρι; Κανονικά όχι.

Αλλά ως γνωστό εκεί στην Παρί Σεν Ζερμαίν είναι λιγάκι τρελοί. Οπότε έκαναν τρία πράγματα. Πρώτον, έβαλαν κάποιους ανθρώπους να μιλήσουν στον Βραζιλιάνο ώστε να μην γίνεται υπερβολικό με το παραμικρό (πολύ λογικό), αποφάσισαν να μοιράζονται τα πέναλτι και οι δύο παίκτες (πράγμα λογικό αλλά δύσκολο) και τρίτον, να δώσουν στον Καβάνι 1 εκ ευρώ για να μη σουτάρει τα πέναλτι όπως αναφέρει η El Pais!

ΟΚ, αυτό ΔΕΝ είναι λογικό. Γιατί τα πεντόευρα δεν είναι πετσετάκια. Ούτε είναι λογικό να δίνει τόσα λεφτά σε κάποιον λες και δίνεις καραμέλες σε παιδάκια. Αλλά στο μεγάλο πανηγύρι του σύγχρονου ποδοσφαίρου έχουν να δουν κι άλλες πολλές τρέλες μάτια μας, υπενθυμίζοντάς μας πως το παιχνίδι που αγαπήσαμε έχει αλλάξει. Πολύ. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved