Όταν οι Γαλλίδες δίδαξαν στον κόσμο την πιο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ κομπίνα σε κόρνερ

Τόσο πετυχημένη που σκόραραν δύο φορές σε ένα ματς.

Ακόμη κι αν είσαι καμμένος γκουρού με το στοίχημα, το πολύ πολύ να ποντάρω πως ήξερες σαν γενική πληροφορία ότι χτες το βράδυ η Ισπανία αντιμετώπισε την Γαλλία σε επίπεδο εθνικών ομάδων ποδοσφαίρου γυναικών. 

Άντε να δεχτώ πως κάπου πήρε το μάτι σου και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα (για την ιστορία, νίκησαν οι Γαλλίδες με 3-1). Αυτό που δύσκολα έχεις πάρει χαμπάρι είναι ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώθηκε το σκορ. 

Άσ' το, μην ψάχνεσαι. Εδώ είμαι εγώ για εσένα. Θα σου πω πρώτα και μετά θα σου δείξω: Δύο φάσεις που ξεκινούν από κόρνερ, με τις επιτιθέμενες να μαζεύονται στο ύψος της μεγάλης περιοχής, να σχηματίζουν κύκλο σε φάση «χορεύουμε Γωγώ Τσαμπά» και με το που εκτελεί η συμπαίκτριά τους το κόρνερ, να ξεχύνονται στην περιοχή και να κάνουν αυτό (δις):


Μην ξενερώνεις που στα τελευταία 279 κόρνερ που είδες να εκτελεί το ακριβοπληρωμένο αστέρι της ομάδας σου η μπάλα δεν έφτασε ούτε μέχρι το πρώτο δοκάρι. Συμβαίνουν κι αυτά. 

Για να μη νομίζεις, πάντως, ότι εμπνέομαι από μια φεμινιστική για το ποδόσφαιρο κοσμοαντίληψη, δες εδώ τι άλλο σου σερβίρω:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved