Εσύ θαύμασες την προβολή του καρατέκα Μανέ στο Σίτι-Λίβερπουλ;

Κακομοίρη Έντερσον τι σου έμελλε να πάθεις…

Ένα όμορφο βρετανικό απόγευμα ο Πορτογάλος τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, ο νεαρός Έντερσον φόρεσε τη στολή του, τα γάντια του, έφτιαξε το μαλλί του, κοίταξε μια τελευταία φορά το υπερσύγχρονο κινητό του και μπήκε για να φυλάξει την εστία του στο ντέρμπι ανάμεσα στην ομάδα του και τη Λίβερπουλ.

Δυστυχώς (για αυτόν) δεν ήξερε τι τον περίμενε. Τα πράγματα πήγαιναν καλά για εκείνον και το νεόπλουτο κλαμπ του, αφού προηγούνταν 2-0 πριν κλείσει το ημίχρονο όταν έγινε αυτό:

Ο επιθετικός των «Κόκκινων», ο Σενεγαλέζος Σαντιό Μανέ, έδειξε λίγο υπερβάλλοντα ζήλο. Και παραλίγο να αφήσει στον τόπο τον νεαρό τερματοφύλακα. Θυμίζοντας σε κάποιους παλιότερους τον δολοφόνο Σουμάχερ, ο οποίος παραλίγο να στείλει στα θυμαράκια τον Μπατιστόν της Γαλλίας στον ημιτελικό του Μουντιάλ της Ισπανίας (1982).

Στην παρακάτω φωτό μπορείτε να θαυμάσετε το αποτέλεσμα του καρατέκα Μανέ. Αυτό το έργο τέχνης που άφησε με την προβολή του:

Τώρα η πιο μεγάλη πλάκα είναι ότι σε όλο τον κόσμο ακούστηκαν επιφωνήματα τρόμου και αποτροπιασμού όταν οι θεατές είδαν τη φάση. Αλλά στο «ΝΗΣΙ» δε χαμπαριάζουν από αυτά. Δεν καταλαβαίνουν για ποιο λόγο ο Μανέ έφαγε κόκκινη. Αφού ο Έντερσον ζει, που είναι το πρόβλημα;

ΌΧΙ! Δεν κάνουμε πλάκα. ΟΝΤΩΣ γίνεται ακόμα κουβέντα στην Αγγλία αν την άξιζε ή όχι την αποβολή. Εντάξει κι εμείς αγαπάμε το physical play αλλά νομίζουμε υπάρχουν και όρια.

Εσύ τι λες; Για πες μας στα σχόλια τι πιστεύεις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved