Τι έγινε λέει; Θα πάει ο Ρομπέρτο Κάρλος φυλακή;

Διότι οι δικαστές δε συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσανε.

Υπάρχει εκείνο το φάουλ κόντρα στην Γαλλία που αψήφησε τους κανόνες της Ευκλείδιας γεωμετρίας. Υπάρχουν οι σέντρες του που σήμαιναν συναγερμό στην αντίπαλη περιοχή, που τις έβγαζε ακόμα και από απίθανες γωνίες. Υπάρχουν οι περήφανες κατεβασιές του από την αριστερή πλευρά με τη φανέλα της Ρεάλ. Υπάρχει το τσαμπουκαλεμένο βλέμμα του που θύμισε πιτ μπουλ έτοιμο να επιτεθεί.

Υπάρχει το μαγικό αριστερό πόδι του Ρομπέρτο Κάρλος, του τεράστιο βραζιλιάνου φουλ μπακ. Και μετά υπάρχει η στυγνή πραγματικότητα.

Διότι οι άνθρωποι δεν συγχωρούν αυτούς που από έρωτα εκπέσανε. Ο άνθρωπος είναι χωρισμένος και πληρώνει διατροφή στην πρώην σύζυγό του Barbara Thurler. Επειδή όμως έχει κάτι προβληματάκια με τα οικονομικά του τώρα τελευταία ζήτησε από το δικαστήριο να πληρώσει με δόσεις.

Αλίμονο, ακόμα κι ένας Ρομπέρτο Κάρλος μπορεί να φανεί ανήμπορος μπροστά στο σκληρό χέρι της δικαιοσύνης. Το γεγονός πως η δικαστής δεν έκανε δεκτό το αίτημά του, και η καθυστέρησή του να πληρώσει 15 χιλιάδες λίρες περίπου αντιστοιχούν στις διατροφές τριών μηνών, τον έφερε προ τετελεσμένων γεγονότων: ποινή φυλάκισης 3 μηνών.

Καλέ μου Θεούλη, κάνε να μπει ο Κάρλος φυλακή. Και δεν του αξίζει, και φοβόμαστε για τη σωματική υγεία των συγκρατούμενών του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved