O Ρούνεϊ έσκασε επικό τρολάρισμα μέσω Twitter στους φιλάθλους της Σίτι

Δεν ήξεραν, δε ρώταγαν;

Ο αγαπητός Γουέιν Ρούνεϊ, αυτό το τυπικό δείγμα Αγγλάρα που μπορείς να συναντήσεις σε κάθε pub της Αγγλίας, πάντοτε έκρυβε περισσότερο ταλέντο και φλεγματικότητα από ότι μαρτυρεί αυτή η φάτσα που νομίζεις ότι πίνει Ale από τις 10 το πρωί.

Φέτος που ξαναγύρισε στην ομάδα της νιότης του, την Έβερτον, και όπως όλα δείχνουν σκοπεύει να κλείσει τη μεγάλη καριέρα του, έχουν ακουστεί πολλά αστειάκια σχετικά με το πώς ο πάλαι ποτέ πρωτοκλασάτος παίκτης έχει βρεθεί από τα σαλόνια στα αλώνια.

wayne 2

Οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Σίτι, που τον έχουν πολύ αγάπη από τα ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ, τότε που σχεδόν πάντα του έχωνες κι από ένα γκολάκι στα μεταξύ τους ματς, του επιφύλασσαν μια θερμή (και ειρωνική) υποδοχή.

Επειδή όμως γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος ο Γουέιν έκανε το θαύμα του. Τους φιλοδώρησε ένα παστέλι και μετά τους πήρε στο ψιλό, υπενθυμίζοντάς τους ότι κάποιες παραδόσεις δε σπάνε εύκολα. Αφού έγραψε στο twitter πως είναι «ωραίο να βλέπεις γνωστές φατσούλες».  Γιατί, ναι, όπως μπορείς να δει στη φωτό κάποιοι φίλαθλοι της Σίτι το είχαν ζήσει και παλιότερα το σκηνικό. Κάπου εδώ ταιριάζει η ατάκα «δεν ήξεραν, δε ρώταγαν»; 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved