«Τον Καντέ δε θα τον ξανατζαρτζάρεις. Τον Καντέ!»

Όταν ο Χάρι Κέιν πλησίασε το θηρίο της Τσέλσι, το θηρίο τον έστειλε για βρούβες.

Στο χθεσινό ντερμπάκι της Πρέμιερ Λιγκ, ανάμεσα σε Τότεναμ και Τσέλσι, ο Ν’Γκολό Καντέ έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από κάθε άλλον πάνω στη γη: να μαρκάρει όποιον βρίσκει μπροστά του, να καταπίνει χιλιόμετρα σα φορτηγό και να αφεντεύει στο κέντρο σαν πολέμαρχος. Αλλά επειδή δεν του έφτανε μονάχα αυτό, ξεκίνησε και την υποδειγματική αντεπίθεση που οδήγησε στο δεύτερο γκολ των Μπλε.

Βέβαια, λίγο πριν γίνει αυτό, ο αγαπητός δεινός σκόρερ αλλά και ολίγον τι κρεμανταλάς, ο Harry Kane των 188 εκατοστών, αποφάσισε να τζαρτζάρει το θηρίο της Τσέλι των μόλις 168 εκατοστών. Λάθος. Μεγάλο.

Διότι ο τελευταίος άνθρωπος που τζάρτζαρε τον Καντέ δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι είναι ακόμα εδώ μαζί μας για να αφηγηθεί την ιστορία. Ο τελευταίος πάντως που προσπάθησε μεταμορφώθηκε σαν ανθρώπινο ανεμιστήρα όπως μπορείς να καταλάβεις στο στιγμιίοτυπο. Γιατί «Τον Καντέ δε θα τον ξανατζαρτζάρεις. Τον Καντέ!».

Και σε slow motion για να το εμπεδώσουμε. Κακόμοιρε Χάρι Κέιν τι σου έμελλε να πάθεις...Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies