Intime Mike James, ο άνθρωπος που κρατάει πάντα τον λόγο του

Ο 33χρονος από το Πόρτλαντ θα παραμείνει κάτοικος Μονακό για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο μπασκετικός Ολυμπιακός βρήκε τον δικό του Ζε Ρομπέρτο.

Υπάρχουν κάποια φλερτ που δεν καταλήγουν ποτέ σε κάτι περισσότερο. Παραμένουν ένα φευγαλέο eye contact και η ζωή συνεχίζεται. Κάπως έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η σχέση των φίλων του Ολυμπιακού με τον Mike James. Τον Αμερικανό guard που -κάθε καλοκαίρι- ψήνονται άσχημα να το δουν στο Φάληρο αλλά εκείνος σ’ ένα ειρωνικό παιχνίδι της μοίρας φοράει τα ερυθρόλευκα της Μονακό ή της Αρμάνι Μιλάνο, μα ποτέ του Ολυμπιακού. Όχι ότι ήθελε και ποτέ εδώ που τα λέμε. 

Ο 33χρονος star των ευρωπαϊκών γηπέδων, αυτή η αλήτισσα ψυχή που στη μέρα της δεν βλέπει κανέναν, δεν ψήθηκε ποτέ να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες. Από τότε που φόρεσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR, η καρδιά του έγινε “πράσινη”. Έχει δεθεί με την οικογένεια των πρωταθλητών Ευρώπης και δεν μπορεί να σκεφτεί τον εαυτό του στον αιώνιο αντίπαλο.

 

 

Το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει οι φήμες πως ο “Χημικός” θα συνεχίσει την καριέρα του στους Κυπελλούχους Ελλάδος. Αλλά αυτό θα πήγαινε κόντρα στην ίδια του τη φύση. Κόντρα σε όλα όσα πρεσβεύει, σε όλα όσα έχει υποσχεθεί στον εαυτό του και στους κοντινούς του ανθρώπους. Δεν έχει σχέση με το οπαδικό αλλά με κάτι ανώτερο. Δεν υπάρχει κάτι πιο γοητευτικό από έναν άνδρα που κρατάει τον λόγο του. 

Σε μία εποχή που η κοινωνία χάνει τις αρχές της, υπάρχουν άνδρες που κρατούν τον λόγο τους και την ηθική τους. Ο Mike James είναι ένας εξ αυτών. Το 2017 ήταν η πρώτη φορά που είχε αποκαλύψει πως δε θα πήγαινε ποτέ στον Ολυμπιακό. Το 2019 σε ερώτηση που έγινε από φίλο του, απάντησε: «Με όλο τον σεβασμό, αλλά με τίποτα». Τρία χρόνια αργότερα η ίδια ερώτηση του ξανάγινε και τότε απάντησε ξεκάθαρα: ««Όχι. Εκτός και αν για κάποιον λόγο ήταν η μοναδική προσφορά στο τραπέζι και δεν ήθελα να αποσυρθώ».

Αυτή τη φορά υπήρξε πρόταση. Ο Mike θα παραμείνει κάτοικος Μονακό για τα επόμενα 3 χρόνια και οι Μονεγάσκοι έχουν κάθε λόγο να κάνουν καζούρα στους φίλους του Ολυμπιακού μέσω Twitter.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved