INTIME Ολυμπιακός-Φιορεντίνα: Το ΑΙ ξέρει ποιος έχει αβαντάζ

Ρωτήσαμε την τεχνητή νοημοσύνη για το αποτέλεσμα του τελικού και πήραμε ξεκάθαρη απάντηση.

Η μεγάλη ώρα έφτασε για τον Ολυμπιακό και την ευρωπαϊκή του ιστορία. Πολλοί μπορεί να γελάνε απόψε, η αλήθεια είναι όμως ότι ένας ευρωπαϊκός τελικός δεν παύει να είναι τελικός. Και όταν μιλάμε για ελληνικό ποδόσφαιρο, η διάκριση θα έρθει μέσω αυτών των διοργανώσεων.

Με τέτοιο «photoshop» η OPAP Arena δεν θυμίζει καθόλου ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, σε μια αν μη τι άλλο περίεργη χρονιά για τον ίδιο, σε μια σεζόν που μέχρι πριν 2-3 μήνες όλοι ήθελαν να ξεχάσουν, έφτασε σε σημείο να διεκδικεί όλα τα «απαιτητικά» τρόπαια που μπορούσε. Αρχικά το πρωτάθλημα από το πουθενά (τελικώς τερμάτισε τρίτος), ενώ στο Europa Conference League ποιος να μπορούσε να φανταστεί ότι μετά από εκείνη την (άδικη) τεσσάρα μέσα στο Καραϊσκάκη από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα μπορούσε να προχωρήσει παραπέρα.

Τελικώς, αν έχεις πίστη συμβαίνουν θαύματα, και το 6-1 της ρεβάνς με τους Ισραηλινούς έστειλε μήνυμα πως οι «ερυθρόλευκοι» με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο δεν αστειεύονται καθόλου. Απόδειξη, η υπόλοιπη ευρωπαϊκή πορεία τους.

 

 

Η Φενερμπαχτσέ προσπάθησε να τον αποκλείσει αλλά έπεσε πάνω στην αποκάλυψη φέτος που λέγεται Τζολάκης, ενώ η Άστον Βίλα θα λέγαμε ότι δεν «κατέβηκε» καν στο γήπεδο για δύο ματς. Ο Ολυμπιακός την «τσάκισε» εις διπλούν (4-2 εκτός, 2-0) εντός και έκλεισε θέση για τον τελικό, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με τη θρυλική Φιορεντίνα.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης και ο μικρός Γιάννης είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε

Οι «βιόλα» δεν είναι το μεγαθήριο του παρελθόντος, στη Serie A έχουν κλειδώσει την… 8η θέση το μόνο που τους έχει απομείνει είναι η κατάκτηση του Conference League. Ένα τρόπαιο που το φυλάει μανιάτικο, καθώς όπως και φέτος, έτσι και πέρσι με προπονητή τον Ιταλιάνο, έφτασαν στον τελικό, αλλά έχασαν από την ισχυρή Γουέστ Χαμ με σκορ 2-1. Τα χρόνια είναι πολλά για την Φιορεντίνα χωρίς ευρωπαϊκό τίτλο, επομένως υπάρχει ένα τεράστιο «πρέπει» για τον αποψινό τελικό.

 

 

Τι λέει όμως το ΑΙ για τον τελικό;

Ένας τελικός έχει πάντα 50% πιθανότητες κατάκτησης για κάθε φιναλίστ και τα προγνωστικά δεν χωράνε σε καμία περίπτωση, η τεχνητή νοημοσύνη όμως φαίνεται πως έχει αντίθετη άποψη.

Η τεχνητή νοημοσύνη πάντως ήταν με το μέρος του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα

Στην ερώτηση που δέχτηκε το Copilot, το εργαλείο ΑΙ της Microsoft, «Ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει το Confrerence League; Ο Ολυμπιακός ή η Φιορεντίνα;» η απάντηση που πήραμε ήταν η εξής:

«Σύμφωνα με τις πιθανότητες που προβλέπουν οι στοιχηματικοί, η Φιορεντίνα έχει μια μικρή προβάδισμα έναντι του Ολυμπιακού. Φυσικά, αυτές είναι μόνο προβλέψεις και οι αγώνες παίζονται στο γήπεδο. Ας παρακολουθήσουμε τις εξελίξεις και δούμε ποια ομάδα θα καταφέρει να κατακτήσει το Conference League!»

Για να δούμε, λοιπόν, τι θα γίνει απόψε στο ραντεβού με την ευρωπαϊκή ιστορία των ερυθρολεύκων. Ολυμπιακός εναντίον Φιορεντίνα στις 10 μ.μ. και όλα είναι ανοιχτά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved