INTIME Το «photoshop» της OPAP Arena για τον τελικό του Conference League

Ολυμπιακός εναντίον Φιορεντίνα και το γήπεδο σίγουρα δεν θυμίζει ΑΕΚ.

Έχει αρχίσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ραντεβού του Ολυμπιακού με την ευρωπαϊκή του ιστορία. Ο τελικός του Conference League είναι προ των πυλών και οι «πύλες» της OPAP Arena ετοιμάζονται να ανοίξουν για να υποδεχτούν τον φίλαθλο κόσμο.

 

 

Όπως έχει γίνει γνωστό άλλωστε, τα εισιτήρια θα είναι 9500 για κάθε πλευρά και ξεχωριστά οι προσκλήσεις και ο αγώνας αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης και ο μικρός Γιάννης είναι το ποδόσφαιρο που θέλουμε

Όσο να ‘ναι δεν βλέπεις και κάθε μέρα ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, και αν σκεφτούμε το πώς κατάφερε ο Ολυμπιακός να προκριθεί μέχρι τον τελικό θα λέγαμε ότι αυτή η σεζόν έχει πραγματικά το απρόβλεπτο.

 

 

Ποιος του έδινε ελπίδα μετά την 4άδα από τη Μακάμπι;

Η αλήθεια είναι πως όταν τρως 4 γκολ στην έδρα σου, η ρεβάνς είναι συνήθως τυπική διαδικασία. Ακόμα και με την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι θα κερδίσεις με 4 γκολ διαφορά εκτός έδρας; Και κάπως έτσι έγινε μετά την εντός έδρας ήττα στους «16» από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Καραϊσκάκη.

Ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε με 4 γκολ διαφορά αλλά με 5 (6-1 σκορ) και έγραψε μια ιστορική πρόκριση για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, ανάλογη με εκείνη του Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν, με τη διαφορά ότι οι «ερυθρόλευκοι» το πέτυχαν εκτός έδρας.

 

 

Σε μια τρελή-τρελή χρονιά, ο Ολυμπιακός άφησε  έξω στα πέναλτι την Φενερμπαχτσέ μέσα στην Τουρκία, ενώ διέλυσε με εμφατικό τρόπο μέσα-έξω την Άστον Βίλα για να κλείσει το μεγάλο ραντεβού του Τελικού.

 

 

Απέναντί του δεν έχει κανένα μεγαθήριο μεν, και μόνο όμως το γεγονός ότι το όνομά της λέγεται Φιορεντίνα προκαλεί ένα εσωτερικό δέος, ακόμα και αν έχει περάσει πλέον η εποχή του Μπατιστούτα ή του Λούκα Τόνι και του Άντριαν Μούτου.

Πώς είναι η OPAP Arena πριν υποδεχτεί τον τελικό

Λέτε να ήταν γραφτό να γίνει ο τελικός του Conference League στην Ελλάδα και μία εκ των δύο φιναλίστ να είναι ελληνική ομάδα; Στον αυριανό αγώνα πάντως το γήπεδο, αν εξαιρέσει κανείς το άγαλμα του Δικέφαλου Αετού, έχει περάσει από τόσο μεγάλη «photoshop» που δεν θυμίζει το γήπεδο της ΑΕΚ.

Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ πώς θα είναι το γήπεδο που θα αντικρίσουν οι φίλαθλοι και οι δύο ομάδες κατά τη διάρκεια του τελικού:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved