Intime Η Αθήνα γκρέμισε τα τείχη για τους Πρωταθλητές Ευρώπης

Ιστορικές εικόνες για το καμάρι του ελληνικού αθλητισμού.

Χαίρεται η Ελλάδα που έχει τέτοια ομάδα. Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR πρόσθεσε ακόμη ένα αστέρι στη φανέλα του και έγραψε ιστορία. Το πιο επιτυχημένο τμήμα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού φέρνει στην Ελλάδα την 7η Ευρωλίγκα της ιστορίας του και αποτελεί τη μοναδική ομάδα που το έχει καταφέρει. Η Ευρώπη υποκλίθηκε στην αρμάδα του Εργκίν Αταμάν, η οποία χωρίς φανφάρες και προκλήσεις, αλλά με ταπεινότητα και σεβασμό κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα… μπασκετικό θαύμα.

Μία νέα ομάδα που ξεκίνησε από την 17η θέση κατάφερε να κάνει το μεγαλύτερο comeback στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ και να φτάσει στην κορυφή. Ιστορικές στιγμές που μόνο η πιο βαριά φανέλα της Ευρωλίγκας θα μπορούσε να τις πραγματοποιήσει. Όπως είναι φυσικό οι φίλοι του “τριφυλλιού” βρίσκονται στον 7ο ουρανό. 

 

 

Η αποστολή της ομάδας έφτασε στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και από εκεί κατευθύνεται προς το ΟΑΚΑ ώστε να γνωρίσει την αποθέωση από την “πράσινη λαοθάλασσα”. Η κατάσταση στους δρόμους ήταν ασφυκτική, με τους φίλους του «τριφυλλιού» να προκαλούν φρακάρισμα για πάνω από 1,5 ώρα, με τα πάντα να έχουν κολλήσει. 

Παρακάτω θα δεις φωτογραφίες από την ιστορική πορεία από το αεροδρόμιο μέχρι το ΟΑΚΑ.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved