Assosiated Press O Ντόντσιτς εξήγησε στον Γκομπέρ πώς «πονάει» περισσότερο

«Μπουνιά εσύ, buzzer στη μούρη σου εγώ». Και στο ΝΒΑ το δεύτερο πονάει πάντα παραπάνω.

Την ώρα που ησυχάζαμε από τους ημιτελικούς του Final 4 της Ευρωλίγκα, ένας τύπος που κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο στα 19 του έδινε μία ακόμα παράσταση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο Λούκα Ντόντσιτς το έχει πάρει προσωπικά, και οδηγεί τους Μάβερικς ολοταχώς προς τους Τελικούς του ΝΒΑ.

Οι Τίμπεργουλβς του εκπληκτικού Έντουαρντς δείχνουν να έχουν μείνει από δυνάμεις μετά την υπερπροσπάθεια κόντρα στους Νάγγετς, και κόντρα στο Ντάλας βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και 2-0 πίσω, έχοντας χάσει και τα δύο ματς στην έδρα τους.

Στο Game 2 μάλιστα, η ήττα ήρθε με πιο σκληρό τρόπο και από τον πρώτο. Ρωτήστε τον Ρούντι «Μπαλμπόα» Γκομπέρ πώς νιώθει.

Ο σέντερ που θα κοροϊδεύει πάντα ο Σακίλ Ο’ Νιλ (τις ομάδες που τον παίρνουν βασικά κοροϊδεύει καθώς θεωρεί ότι είναι πολύ μέτριος για να παίρνει τόσο μεγάλο συμβόλαιο) είδε ότι δεν μπορεί με τίποτα να σταματήσει τον Σλοβένο με μπασκετικούς τρόπους, και αποφάσισε να επιστρατεύσει την πυγμαχία.

O Γάλλος σέντερ με μια μπουνιά στην κοιλιά στα ύπουλα προσπάθησε να βγάλει νοκ άουτ τον Ντόντσιτς, ωστόσο, ο Σλοβένος και αν ξέρει πώς να επιβιώνει από χτυπήματα. Λαπάς μπορεί να είναι εξωτερικά, σίγουρα όμως ξέρει πώς να τις τρώει και να τιμωρεί.

 

 

«Δεν μπορείς να με μαρκάρεις Γκομπέρ»

Αυτό το Motherf*ucker του Ντόντσιτς προς τον Γάλλο το άκουσε όλη η Μινεσότα, λίγα δευτερόλεπτα αφού είχε σωπάσει ολόκληρο το γήπεδο από το buzzer beater του Σλοβένου.

Άλλη μια βραδιά που ανήκε ολοκληρωτικά στον Ντόντσιτς, άλλη μια παράσταση στην οποία απέδειξε ότι γίνεται χειρότερος όταν τον προκαλούν.

 

 

Πού πας και εσύ ρε Γκομπέρ να τα βάλεις με το παιδί-θαύμα; «Τράβα σπίτι σου κ@#$%», για να επαναλάβουμε απλά τα λόγια του Ντόντσιτς λίγο αφού έχει βάλει το σουτ της νίκης.

Για την ιστορία, ο Ντόντσιτς πέτυχε τριπλ-νταμπλ του (33π., 10ριμπ., 13ασ.) και απέχει δύο νίκες από τους Τελικούς του ΝΒΑ. Εκτός και αν ο Έντουαρντς έχει αντίθετη άποψη στα επόμενα παιχνίδια.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved