Assosiated Press Ξενερώσαμε λίγο που τελείωσε το αήττητο της Λεβερκούζεν

Η Αταλάντα και ο Λούκμαν μας στέρησαν το «όνειρο».

Όποιος πίστευε ότι ο τελικός του Europa League ανάμεσα σε Μπάγερ Λεβερκούζεν και Αταλάντα θα έληγε εύκολα για λογαριασμό των πρωταθλητών Γερμανίας, είναι σίγουρο ότι «προσγειώθηκε» απότομα το βράδυ της Τετάρτης.

 

 

Η εκπληκτική, πυραυλοκίνητη φέτος ομάδα-ασπιρίνη του Τσάμπι Αλόνσο, φαίνεται είχε άλλες προτεραιότητες και η Αταλάντα (5η στη Serie A) με μια μυθική εμφάνιση, κατάκτησε το φετινό τρόπαιο και στον πρώτο ευρώ – τελικό σε 116 χρόνια ιστορίας.

Ο Αντεμόλα Λούκμαν, ο τύπος που δεν μπόρεσε να πιάσει ούτε στην Έβερτον, ούτε στην Τσάρλτον, ούτε στη Λειψία ή τις Λέστερ και Φούλαμ, ζει μια μοναδική κατάσταση φέτος και με το χατ-τρικ του στον τελικό, αποδείχτηκε πονοκέφαλος για τις «Ασπιρίνες» της Γερμανίας.

 
 

Το κοντέρ σταμάτησε στο νο.51

Η αλήθεια είναι πως βαθιά μέσα μας θέλαμε η Λεβερκούζεν να το κατακτήσει, όχι μόνο γιατί παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ευρώπη φέτος αλλά και γιατί ήταν κρίμα να μην διατηρήσει το αήττητο όλης της χρονιάς (51 αγώνες χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις).

Γρήγορα μια ασπιρίνη, Leverkusen είσαι δίνη

Τελικώς το ροζ φύλλο αγώνα δεν ήρθε ούτε στα πέναλτι και το σερί σταμάτησε στους 51 αγώνες. Αν και το ιστορικό της αήττητο έφτασε στο τέλος του, η Μπάγερ πλέον εστιάζει στον τελικό του Κυπέλλου το Σάββατο (25/05) απέναντι στην Καϊζερσλάουτεν, εκεί όπου θα θελήσει να ολοκληρώσει το εγχώριο νταμπλ.

Καθόλου άσχημα θα λέγαμε, θα ήταν καλύτερα όμως να μην είχε έρθει αυτή η ήττα.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved