HELL BOXING KINGS: Γιώργος Μανίκας και Πάμαιρη Αφεντάκη βάζουν τα γάντια της πυγμαχίας

Hook, Uppercut, Cros, Jab. Η πυγμαχία ίσως σου φαίνεται τόσο μακρινή, όσο ένα ταξίδι στην… Ουγγαρία. 

Ιδιαίτεροι κανόνες, ένα ολόκληρο δικό της λεξιλόγιο και ένα παιχνίδι που ο καθένας το έχει στο μυαλό του με τον δικό του τρόπο. Όσο πρωτόγνωρο και αν σου φαίνεται το συγκεκριμένο άθλημα ωστόσο, ονόματα όπως ο Roy Jones JR., δεν γίνεται να σε αφήνουν αδιάφορο.

Βλέπεις, θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους αθλητές του σπορ, ακριβώς διότι έχει καταφέρει να γίνει πρωταθλητής σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες αλλά και να προσφέρει μοναδικό θέαμα σε κάθε του αγώνα. Γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά; Διότι, o Roy Jones JR., πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί μία μορφή του box, πρόκειται να είναι ο κύριος υποστηρικτής της διοργάνωσης του διαγωνισμού πυγμαχίας HELL BOXING KINGS στην Ουγγαρία αλλά και ο επίτιμος καλεσμένος των τελικών.

Μην χάνεις λοιπόν, άλλο χρόνο! Άνοιξε το αγαπημένο σου energy drink και πάρε θέση, για να μάθεις όλα τα νέα σχετικά με τον διαγωνισμό, λίγο πριν τους προκριματικούς αγώνες που θα λάβουν χώρα στο DVTK Arena, τον Ιούνιο.

Ο αθλητισμός που «ενώνει»

Η αλήθεια είναι πως ο αθλητισμός μπορεί να σε φέρει κοντά με έννοιες και μέρη, με τα οποία μέχρι σήμερα, δεν είχες καμία επαφή. Αρκεί να φανταστείς τη στιγμή που κάθεσαι στον καναπέ σου με το HELL σου και παρακολουθείς τους πιο «δυνατούς» αγώνες του box, όταν ξαφνικά, αισθάνεσαι πως βρίσκεσαι στην αρένα της Ουγγαρίας και περιμένεις να δεις ποιοι θα είναι οι καλύτεροι πυγμάχοι της χρονιάς.

Κάτι τέτοιο, πρόκειται να συμβεί και με το HELL BOXING KINGS, τον διαγωνισμό πυγμαχίας που αναζητά τους καλύτερους πυγμάχους ανάμεσα σε 10 χώρες, με έπαθλο 1 εκατομμύριο δολάρια -100.000 δολάρια για κάθε νικητή, σε τέσσερις κατηγορίες βάρους και στην ξεχωριστή κατηγορία των celebrities.

Χάρη λοιπόν, στη ζωντανή μετάδοση των προημιτελικών, των ημιτελικών και των τελικών στην τηλεόραση ή διαδικτυακά αυτό το φθινόπωρο, μετά από τους προκριματικούς αγώνες του Ιουνίου στο DVTK Arena, ένα είναι το σίγουρο: Θα έχεις την αίσθηση ότι κάθεσαι στην κερκίδα με την αδρεναλίνη «στα ύψη», μέχρι την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Οι celebrities που θα αποτελέσουν έμπνευσή σου

Και αν ο Roy Jones JR., ο οποίος πρόκειται να είναι ο κύριος υποστηρικτής του HELL BOXING KINGS, φαντάζει κάτι πολύ μακρινό στα μάτια σου -εξαιτίας της πορείας του- ήρθε η στιγμή να σου ανακοινώσουμε τις ελληνικές συμμετοχές του διαγωνισμού, για να αρχίσεις να μπαίνεις στο πνεύμα.

Από τη μία, στην κατηγορία celebrity ανδρών άνω των 90 κιλών, έχουμε τον Γιώργο Μανίκα, μοντέλο με κορυφαίες συνεργασίες αλλά και με ενεργή πορεία στην τηλεόραση και στις επιχειρήσεις. Ένας άνδρας, αλλά και πατέρας, ο οποίος πρόκειται να σου δώσει θάρρος για παραπάνω αγωνιστικότητα σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου μέσα από τη συμμετοχή του.

 

hell1

 

Και επειδή, στη σύγχρονη κοινωνία, έννοιες όπως το «body positivity» και η «διαφορετικότητα», πρωταγωνιστούν σε κάθε έκφανση της ζωής μας, η συμμετοχή της Πάμαιρη Αφεντάκη, γνωστής Tik-Toker και influencer, στην κατηγορία celebrity γυναικών, 60 κιλών, κάθε άλλο παρά τυχαία μπορεί να είναι. Βλέπεις, μέσα από τη συμμετοχή της έχει σκοπό να δείξει, για ακόμη μία φορά, πως οι δυσκολίες είναι φυσιολογικές και όμορφες.

 

hell2

 

Αν σε αυτό το σημείο αναρωτιέσαι πώς εκπαιδεύονται για τη συμμετοχή τους σε έναν τέτοιον διαγωνισμό, να σε ενημερώσουμε πως η απάντηση «κρύβεται» στο energy drink που έχεις αυτήν τη στιγμή στο χέρι σου. Διότι, η HELL Promotion Ltd αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την εκπαίδευση των συμμετεχόντων για να μπορέσουν να σου προσφέρουν το πιο ξεχωριστό θέαμα!

Η πυγμαχία είναι μία από τις κορυφαίες μορφές άσκησης αλλά και μία κορυφαία μορφή θεάματος. Και αρκεί μόνο να παρακολουθήσεις σε ζωντανή μετάδοση τον διαγωνισμό πυγμαχίας HELL BOXING KINGS αλλά και τους αγαπημένους celebrities που πρόκειται να διεκδικήσουν το έπαθλο, για να καταλάβεις πώς ένα άθλημα, μπορεί να σε ταξιδέψει ως και την Ουγγαρία με «οδηγό» το αγαπημένο σου energy drink, ακόμα και αν δεν το εξασκείς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved