Στο Βερολίνο θα είναι πάντα ωραία

Ο Γιάννης Κουβόπουλος επιστρέφει στον «τόπο του εγκλήματος» 15 χρόνια μετά και μας μεταφέρει καθημερινά το κλίμα του σήμερα σε σχέση με εκείνο του 2009.

Για εκείνη την ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR του 2009 έχουν γραφτεί άπειρες σελίδες και κυρίως διθυραμβικά σχόλια. Μιλάμε άλλωστε για την ομάδα που έχει χαρακτηριστεί ως η πιο πλήρης ομάδα όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα, έχοντας πληρότητα σε κάθε θέση.

 

 

Όλως τυχαίως, το Final 4 εκείνης της χρονιάς έγινε στο ίδιο μέρος με το φετινό, δηλαδή το Βερολίνο, σε μια διοργάνωση όπου συμμετείχαν επίσης οι δύο «αιώνιοι».

 

578923

Είμαστε έτοιμοι για το πιο επικό Final 4;

Η μόνη διαφορά, ότι Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός βρέθηκαν στον ημιτελικό -σε έναν από τους συγκλονιστικότερους ίσως ημιτελικούς που έχουμε δει ποτέ- με τους «πράσινους» να επικρατούν με 84-82 και να παίρνουν την πρόκριση για τον τελικό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Λέτε να βρεθούν και φέτος στον τελικό; Το βράδυ της Παρασκευής θα ξέρουμε.

 

 

Ο Γιάννης Κουβόπουλος, ήταν σε εκείνο το Final 4 του 2009 και ακολουθεί και φέτος την ομάδα των «πρασίνων» στην πρωτεύουσα της Γερμανίας. Διαβάστε καθημερινά στο Ratpack καταστάσεις και πράγματα μέσα και έξω από την (άλλοτε 02 Arena και νυν) Uber Arena του Βερολίνου για όλη τη διάρκεια του τελικού τουρνουά της Euroleague.

Μείνετε συντονισμένοι, ραντεβού στη Γερμανία



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved