ΙΝΤΙΜΕ H αγωνιστική που ο τίτλος άλλαζε συνεχώς χέρια

Μέχρι να τελειώσει το ματς στο Κλ. Βικελίδης, το μπρα ντε φερ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν έλεγε να τελειώσει.

Μια τρελή τρελή σεζόν έφτασε στο φινάλε της με τον ΠΑΟΚ να κόβει πρώτος το φετινό νήμα του πρωταθλήματος, ύστερα από μια σεζόν που πραγματικά δεν μας άφησε καθόλου σε ηρεμία. Γενικά τα φετινά Playoffs δεν ήταν μια παράσταση για δύο, όπως ήταν πέρσι μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, αλλά αυτή τη φορά και Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ ήταν στο κόλπο με τον τελευταίο να θριαμβεύει μάλιστα με τον πλέον ανέλπιστο τρόπο.

 

 

Τι και αν η ΑΕΚ είχε την τύχη στα χέρια της δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, η ήττα της στο Καραϊσκάκη αποδείχθηκε καταδικαστική με τον Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης να μην είναι διατεθειμένος να αφήσει το δώρο του Ολυμπιακού ανεκμετάλλευτο. Ακόμα και αν έπρεπε να υπερβάλλει εαυτόν και να επικρατήσει μέσα στο Κλ. Βικελίδης την τελευταία αγωνιστική.

 

Ποιος να ηρεμήσει;

Σαφώς και η ΑΕΚ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Λαμία και το 3-0 αποδεικνύει ότι οι παίκτες του Αλμέιδα δεν είχαν διάθεση για αστεία. Άλλωστε όσο περνούσαν τα λεπτά άκουγαν και τις ταυτόχρονες εξελίξεις στο Κλ. Βικελίδης και την μία τους «κόβονταν» τα πόδια (γκολ του ΠΑΟΚ), την άλλη «πετούσαν» όταν μάθαιναν για την ισοφάριση του Άρη.

Και ύστερα έπεφταν πάλι όταν πληροφορήθηκαν το γκολ του Τάισον που σφράγισε το ασπρόμαυρο πρωτάθλημα.

 

 

Ειδικά όμως στην μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Άρη στις καθυστερήσεις το ένιωθες από την τηλεόραση πως η OPAP Arena δεν μπορούσε να ηρεμήσει.

 

 

Τελικώς τίποτα δεν άλλαξε, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 2-1 και ταυτόχρονα έναν τίτλο που πριν 3 αγωνιστικές κανείς δεν πίστευε ότι θα τα καταφέρει. Μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα ακόμα να μην έχει την ποιότητα άλλων ευρωπαϊκών διοργανώσεων, σίγουρα όμως έχει μάθει πως να διδάσκει το σασπένς.

Πρωτάθλημα και Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη;

Και η τελευταία αγωνιστική, με τις εναλλαγές συναισθημάτων και τον τίτλο που άλλαξε χέρια τρεις φορές -και παραλίγο άλλη μία λίγο πριν το φινάλε- ήταν ο καθρέπτης μιας συγκλονιστικής διαδρομής των φετινών Playoff αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος. 

Μπορεί να μας έβγαλε την ψυχή μέχρι να τελειώσει, αλλά άξιζε τον κόπο. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved