INTIME Η τεχνητή νοημοσύνη παίρνει θέση για την μάχη του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα

Ραντεβού με την ιστορία για τους ερυθρόλευκους για το Conference League και η τεχνητή νοημοσύνη είναι με το μέρος του.

Μπορεί η χρονιά να ξεκίνησε με χίλια στραβά για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα σε Super League και Ευρώπη, μπορεί να γίνει η πιο επιτυχημένη σεζόν των τελευταίων ετών στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Από την μία γιατί έχει στα χέρια του τον τίτλο στην Ελλάδα, από την άλλη γιατί είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση της πρώτης ευρωπαϊκής κούπας της ιστορίας του. Για να συμβεί όμως το δεύτερο πρέπει να υπερκεράσει το μεγάλο εμπόδιο που λέγεται, Άστον Βίλα.

 

 

Με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στο Μπέρμινχαμ την Μεγάλη Πέμπτη (2/5, 22:00), ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καταστρώνει πλάνα για το πώς θα στήσει «παγίδα» στον Ουνάι Έμερι, δίνοντας χαρά στους φιλάθλους της ομάδας. Είναι δεδομένο λοιπόν, πως θα απολαύσετε και εσέις όλα τα μεγάλα ντέρμπι των playoffs με φρέσκια, βαρελίσια μπίρα! Βρείτε το SUB® ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο barathome.gr.

Bar at home 1

#BarAtHome #DraughtBeer #TheSub

Η τεχνητή νοημοσύνη προβλέπει και αποτέλεσμα

Όπως συμβαίνει τελευταία, ρωτήσαμε το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης της Microsoft, Copilot, για το αν μπορεί να κάνει κάποια πρόβλεψη για τον αγώνα  Άστον Βίλα – Ολυμπιακός και όχι μόνο δεν δυσκολεύτηκε να εκφράσει τη γνώμη της, αλλά έδωσε και ακριβές σκορ.

Συγκεκριμένα το μήνυμα έγραφε:

«Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μεταξύ της Άστον Βίλα και του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League θα βγει ισοπαλία 1-1 με τους Ολυμπιακούς να πετυχαίνουν ένα σημαντικό γκολ εκτός έδρας, και την Άστον Βίλα να απαντάει με ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο».

Λέτε να «βλέπει» μπροστά το ΑΙ ή απλά «μπερδεύτηκε» ο αλγόριθμος;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved