INTIME Super League: Και ο χαμός συνεχίζεται

Την επόμενη αγωνιστική θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Δεν θα ησυχάσουμε με τίποτα φαίνεται στα πλέι οφ της Super League. Κανείς δεν λέει να ξεφύγει στη βαθμολογία και από τη στιγμή που την επόμενη αγωνιστική έχει ντέρμπι κορυφής -Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν να χρωστάνε ένα παιχνίδι στην Τούμπα- είμαστε στο πιο κρίσιμο στο σταυροδρόμι του πρωταθλήματος.

Για αυτό το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ήταν το παιχνίδι της αγωνιστικής.

Αμφότεροι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έρχονται με φόρα και ένα 2 στα 2 με κόντρα σε Λαμία και Άρη, και η μεταξύ τους αναμέτρηση την Τετάρτη στην OPAP Arena, μπορεί να μην κρίνει τον πρωταθλητή, δίνει όμως μεγάλη αβάντα για τον τίτλο.

 

 

Έχουμε και επίσημα 4 διεκδικητές

Μετά και την ήττα του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, είναι και επίσημο πλέον ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει έρθει για να δυσκολέψει την κατάσταση στους από πάνω. Είναι εδώ και διεκδικεί τρόπαιο με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Αν δεν είχε κάνει την ήττα μάλιστα στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό θα ήταν ακόμα πιο δυνατά στο κυνήγι του τίτλου.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ που πριν 3 αγωνιστικές φαινόταν ως το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα εμφανίζει σημάδια κόπωσης στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν, όπως έκανε και πέρσι ο Παναθηναϊκός που «άδειασε» λίγο πριν φινάλε.

 

 

Και στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, φαίνεται ξεκάθαρα πως αναζητεί «οξυγόνο».

Superleague: Ρωτήσαμε το ΑΙ ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα φέτος

Επιτέλους αγωνία

Μακάρι όλοι στην Ελλάδα να εκτιμούσαμε την αγωνία που θα μας κρατήσει το πρωτάθλημα της φετινής Super League και να μην το βλέπαμε καθαρά οπαδικά.

Μετά και τα αποτελέσματα Λαμία-Παναθηναϊκός 0-5, Άρης-ΑΕΚ 1-2 και Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 2-1 η βαθμολογία έχει ως εξής:

ΑΕΚ 72
Παναθηναϊκός 71
ΠΑΟΚ 67 (παιχνίδι λιγότερο)
Ολυμπιακός 66 (παιχνίδι λιγότερο)
Άρης 48
Λαμία 34

Με τέσσερα παιχνίδια να απομένουν για το μεγάλο φινάλε, κάθε βαθμός μετράει. Και όπως γίνεται κατανοητό και από τη βαθμολογία, είναι επιτακτική ανάγκη τόσο για τον ΠΑΟΚ, όσο και για τον Ολυμπιακό να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης στο μεταξύ τους αναβληθέν παιχνίδι.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved