INTIME Το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ είναι το μόνο που θα μας φτιάξει το ΣουΚου

Με τους «πολικούς αεροχείμαρρους» που δεν είδαμε ποτέ στην Αθήνα, ας απολαύσουμε την μπάλα για τα μπάνια που δεν κάναμε.

Σαφώς και η αγωνία κορυφώνεται στο πρωτάθλημα της Super League, αυτό το Σαββατοκύριακο!

Και αυτό, διότι ειδικά το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ μοιάζει σαν όαση μέσα στη «φουρτούνα» που ξέρουμε ότι έρχεται από τον καιρό.

Όχι ότι το Λαμία-Παναθηναϊκός και το Άρης-ΑΕΚ, δεν έχουν ενδιαφέρον, ωστόσο, άλλη αίγλη έχει ένα ντέρμπι. Ειδικά από τη στιγμή που ακολουθεί τους αγώνες του Conference League.

Περιμένοντας τον αεροχείμαρρο να έρθει.

Πλέον έχουμε έναν παραπάνω λόγο να περιμένουμε το ντέρμπι της αγωνιστικής, εκτός φυσικά από το γεγονός πως είναι μία ιδανική ευκαιρία να το απολαυσουμε -όπως και όλα τα μεγάλα ντέρμπι των playoffs- με φρέσκια, βαρελίσια μπίρα χάρη στο SUB®, που θα βρούμε αποκλειστικά στο barathome.gr.

Bar at home 1

#BarAtHome #DraughtBeer #TheSub

Ένα ντέρμπι με τα όλα του

Δεν χρειάζεται και μεγάλη ανάλυση για να τονίσουμε τη σημαντικότητα που έχει ένα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, τόσο για βαθμολογικούς λόγους, όσο και για το γόητρο των ομάδων. Από τη στιγμή μάλιστα, που ο Ολυμπιακός με νίκη μπαίνει για τα καλά στην υπόθεση-τίτλος, καταλαβαίνουμε όλοι πως όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα αυτή την Κυριακή στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι Θεσσαλονικείς από την άλλη, θέλουν να αποδείξουν ότι ο αποκλεισμός από το Conference League ήταν απλά μια κακή παρένθεση και από τη στιγμή που ο τίτλος είναι κοντά, θα κάνουν τα πάντα για να τον κατακτήσουν. Απέναντί τους, βέβαια, θα έχουν τον μεταμορφωμένο Ολυμπιακό, που ακόμα πανηγυρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League και βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Ένα ντέρμπι με τα όλα του εν ολίγοις. 

 

 

Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ είναι το κυρίως μενού του Σαββατοκύριακου που έρχεται. Στην τελική θέλουμε να δούμε και από κοντά τον πιο viral διαιτητή των ημερών -τον Πορτογάλο Μιγκέλ Νογκέιρα που ορίστηκε στο ντέρμπι- ο οποίος στον αγώνα της χώρας του, ανάμεσα στην Πόρτο και την Αρούκα, είχε τηλεφωνήσει στον VAR με κινητό τηλέφωνο, εξαιτίας προβλήματος στην ενδοεπικοινωνία.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved