Assosiated Press H Team USA έβγαλε (σχεδόν) 12άδα και ψάχνουμε ήδη τον 2ο

Τα ίδια λέμε πάντα, αλλά για αυτή την Ολυμπιάδα στο Παρίσι θα δείτε ότι δεν υπερβάλουμε.

Δεν πάει να λέμε ότι η διαφορά μεταξύ Ευρωπαίων και Αμερικανών έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια, όμως, όποιος ρίξει μια ματιά στην ομάδα που κατεβάζει η USA Team για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 θα συνειδητοποιήσει ότι -στα χαρτιά τουλάχιστον- έχουμε ήδη το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο.

Για την ακρίβεια, όπως έγραψε ο έγκριτος δημοσιογράφος του ΝΒΑ, Adrian Wojnarowski, η άλλοτε Dream Team ετοιμάζεται για μεγάλα πράγματα μετά το στραπάτσο στα τελευταία Mundobasket στα οποία δεν βρέθηκε καν στο βάθρο.

 

 

Το Last Dance του LeBron με την Team USA

Ο καλοκαιρινός αποκλεισμός της αμερικανικής ομάδας από την αντίστοιχη της Γερμανίας στον ημιτελικό του Mundobasket και η απώλεια της τρίτης θέσης (ήττα από τον Καναδά στον μικρό τελικό) έκαναν τον «βασιλιά» του ΝΒΑ, LeBron James να σηκωθεί από τον θρόνο του και να δηλώσει πως στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα επιστρέψει προκειμένου να ηγηθεί για τελευταία φορά της χώρας του.

To Coming Home του LeBron James θα είναι πάντα highlight

Μόνο που δεν θα είναι μόνος. Άλλωστε ένας LeBron -ειδικά στα 40 του- δεν μπορεί να φέρει την άνοιξη, εξ ου και μάζεψε ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού προκειμένου να δημιουργήσει μια ομάδα-φόβητρο στα σύγχρονα δεδομένα του μπάσκετ.

Είστε έτοιμοι; Κρατηθείτε!

Γαλαξίας αστέρων με λίγα λόγια, σύμφωνα με την παραπάνω λίστα. Και να φανταστείτε λείπει ακόμα ένας για να ολοκληρωθεί.

Και LeBron, και Curry, και Durant, και Embiid, και Edwards μεταξύ άλλων. Μπορεί να χωρέσει μια ομάδα τόσους μπασκετικούς εγωισμούς; Από τη στιγμή που θα έχουν μπροστάρη τον «Βασιλιά» που έμαθε πλάι στον Kobe Bryant τη διαφορά μεταξύ του «πάω για την νίκη» και « ήρθα απλώς για να παίξω», μάλλον κάθε ματς θα είναι «περίπατος». Εκτός και αν ο Καναδάς που έκανε πρόσφατα το ξεπέταγμά του βάλει αντίσταση, η Γερμανία αποδείξει ότι η κατάκτηση του Mundobasket δεν ήταν πυροτέχνημα, η Ισπανία επιστρέψει από τις στάχτες της ή η Γαλλία βάλει μπρος το πρότζεκτ που λέγεται Victor Wembanyama.

Γενικώς μέχρι το καλοκαίρι έχουμε ακόμα καιρό, ωστόσο, έχουμε κάθε λόγο να αρχίσουμε να ψάχνουμε για το ασημένιο μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του 2024. Γιατί μάλλον το χρυσό έχει καπαρωθεί.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved