ΙΝΤΙΜΕ Τι αρχή-φωτιά ήταν αυτή στα Playoff

Δύο διπλά στα ντέρμπι και όλα ξεκινούν από την αρχή.

Σαφώς και το διπλό του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» ξεχωρίζει -κυρίως λόγω πρεστίζ- ωστόσο αν μπορούσε μία ατάκα να χαρακτηρίσει την πρεμιέρα των Playoff της Super League αυτή είναι «μα τι έκανε ο Άρης;».

 

 

paok aris

 

Μάλλον δεν έχουμε καταλάβει ότι οι «κίτρινοι» έχουν διαθέσεις να γίνουν ρυθμιστές του φετινού τίτλου και το ματς στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ ήταν σημαντική δήλωση προς αυτή την κατεύθυνση.

Άλλωστε από τη στιγμή που υπάρχει τέτοια δίψα για διάκριση μέσω του Τελικού Κυπέλλου είναι βέβαιο ότι ο Άρης του Άκη Μάντζιου θα δείξει ποιότητα και θα χτυπήσει παιχνίδια δίχως το «πρέπει» στο μυαλό αλλά με τεράστια όρεξη να δείξει ότι αξίζει κάτι καλύτερο. Και το αποτέλεσμα φάνηκε στην Τούμπα.

 

 

Άρης τη ζημιά, Παναθηναϊκός για ντεμαράζ

Κυνισμός και τακτική προσήλωση, απέναντι σε έναν ΠΑΟΚ που δείχνει να έχασε την ταυτότητά του την πιο αταίριαστη στιγμή, και με το γκολ του Μορόν έριξε τον «Δικέφαλο του Βορρά» από την κορυφή, κάνοντας την χάρη στην ΑΕΚ που είχε περάσει νωρίτερα άνετα με 4-0 από την Λαμία.

 

 

Λίγη ώρα πριν λήξει το παιχνίδι της Τούμπας, στο ντέρμπι των «αιωνίων» ο Παναθηναϊκός έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα στον Ολυμπιακό και δίχως να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης, Είδε ότι οι «ερυθρόλευκοι» αμυντικοί δεν ήθελαν να διώξουν την μπάλα από την περιοχή και οι Ιωαννίδης και Μπακασέτας απλώς έσπρωχναν την μπαλίτσα μέσα.

 Απλά πράγματα, χωρίς μεγάλη φαντασία, με προσήλωση στον στόχο της νίκης. Ο Παναθηναϊκός δείχνει να «ξυπνάει» όταν έχει ικανό αντίπαλο απέναντι, την ώρα που ο Ολυμπιακός πληρώνει την κακή του δόμηση από την αρχή της σεζόν και θα είναι άδικο για τον Μεντιλίμπαρ να κριθεί από αυτό που εμφανίζει τις τελευταίες μέρες.

 

 

Η ουσία είναι ότι τα Playoff ξεκίνησαν με δύο αποτελέσματα που έφεραν τούμπα την κατάσταση, με όλους τους διεκδικητές να είναι ακόμα σε πεδίο βολής (ακόμα και Ολυμπιακός θεωρητικά) και μετά την διακοπή θα έχουμε μεγάλη αγωνία για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος. Μια αρχή που είχαμε ανάγκη, αντί να δούμε κάποιον εκ των διεκδικητών του τίτλου να ξεφεύγει από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Εννιά αγωνιστικές έμειναν ακόμα, έχει δρόμο ακόμα.  

Δείτε παρακάτω την βαθμολογία μετά την πρεμιέρα των Playoff της Superleague.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved