Assosiated Press Ένα «Haala Madrid» σκορπάει τρόμο στο Μάντσεστερ

Μπορείς να φανταστείς την Μάντσεστερ Σίτι χωρίς τον Χάαλαντ; Ούτε και εμείς, ούτε και οι «πολίτες».

«Δεν ξέρεις ποτέ τι θα φέρει το “αύριο”» ήταν η ατάκα που τα ξεκίνησε όλα και στην Αγγλία τρέμουν για αυτό που ενδέχεται να έρθει. Και ποιο είναι αυτό; Ένα αύριο στο Etihad χωρίς τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Είναι απλά -μέχρι στιγμής- αυτά τα 54 γκολ σε 57 αναμετρήσεις που κάνουν τον Γκουαρντιόλα και το γαλάζιο κομμάτι του Μάντσεστερ να φρικάρει.

 

 

Γιατί έχουν φρικάρει με τον Χάαλαντ στην Μάντσεστερ Σίτι;

Ο Νορβηγός σταρ ήταν ο εκλεκτός των «πολιτών» να μιλήσει στην συνέντευξη Τύπου της αποψινής αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι με την Κοπεγχάγη για το Τσάμπιονς Λιγκ, και όλα κυλούσαν καλά μέχρι να έρθει το ερώτημα των «πολλών» εκατομμυρίων.

Το τι θα κάνει με το συμβόλαιό του το οποίο λήγει το 2027. Και ενώ σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση, οι άνθρωποι της Σίτι θα προτιμούσαν ένα «δεν πάω πουθενά», ο Χάαλαντ έδωσε τη χειρότερη δυνατή απάντηση: «Πρέπει να πω ότι πολύ χαρούμενος. Το λέω τώρα και πιθανότητα θα γίνει τίτλος παντού, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι φέρνει το "αύριο"».

Μετά από αυτό, «σεισμός». Οι αγγλικές εφημερίδες ξεσάλωσαν και όπως φάνηκε απέκτησαν λόγο για δυναμικό πρωτοσέλιδο, κάνοντας λόγο για άνοιγμα του Νορβηγού στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάστε εδώ πρωτοσέλιδα:

 

 

Ένα «Haala Madrid» που σίγουρα έγινε viral σε όλα τα μήκη και πλάτη στο Νησί. Μπορείτε να φανταστείτε τον Χάαλαντ στους μερέγχες; Η απάντηση είναι, «δεν ξέρεις ποτέ τι φέρνει το “αύριο”».

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved