O Tyson Fury λέει «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ» στα ρινγκ

Ωπ, τι έγινε ρε παιδιά;

«Το μποξ είναι το πιο θλιβερό πράγμα στο οποίο έχω συμμετέχει στη ζωή μου, ένας κουβάς με σκ**α, είμαι ο Καλύτερος, και αποχωρώ από την ενεργό δράση, τραβάτα να ρουφήξετε κάνα κα**λι, καλή σας ημέρα» ήταν τα λόγια του Tyson Fury πίσω τον Οκτώβριο, σε μια ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα. Γλυκούλης έτσι; Ο άνθρωπος θέλει 7 μπιμπ για να καταφέρεις να αναμεταδώσεις τις ειδήσεις του.

Τι ερώτημα ήταν από 28χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών θα έκανε πράξη την απειλή του. Γιατί η αλήθεια είναι πως ο Gypsy King, όπως κι ο Conor McGregor, έχει τεράστιο στόμα το οποίο το αφήνει αχαλίνωτο σε κάθε πρώτη ευκαιρία.

Όμως αυτή τη φορά μάλλον θα πραγματοποιήσει αυτό που έλεγε. Και δεν εννοούμε τις ευχές προς το κοινό που σου γράψαμε λίγο πιο πριν, αλλά την απόφασή του να πει «ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ» στα ρινγκ της πυγμαχίας. 

Όπως βλέπεις αυτή τη φορά τα λέει πιο ήρεμα αλλά επαναλαμβάνει την απόφασή του. Δεν ξέρουμε αν θα την τηρήσει αλλά εμείς το θεωρούμε πιθανό. Κρίμα πάντως γιατί είναι μόλις 28 χρονών κι είχε πολύ δρόμο μπροστά του.

Φοβόμαστε ότι θα μας λείψει το στυλ του γιγάντιου κρεμανταλά που σφυροκοπάει τους αντιπάλους του λες και είναι πρόκες που προσπαθεί να τις καρφώσει με τα χέρια του στο ξύλο. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved