INTIME Βγήκες 4ος; Παίρνεις διήμερο ρεπό

Ο Φατίχ «The Dream» την είδε Ζίκο, και έδωσε ρεπό-επιβράβευση στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Θα περίμενε κανείς ότι οι «πράσινοι» μετά το κάζο από τον ΟΦΗ -ασχέτως αν υπάρχουν παράπονα για την διαιτησία του Βεργέτη- θα έλιωναν στην προπόνηση προκειμένου να είναι έτοιμοι για το comeback στα πλέιφ οφ της Σούπερ Λίγκας.

Άλλωστε ξεκινάει με ντέρμπι το μίνι πρωταθληματάκι.

 

Και όμως, αντί να έχουν κλειστεί στο Κορωπί οι παίκτες του Παναθηναϊκού απολαμβάνουν διήμερο ρεπό το οποίο τους είχε τάξει από πριν ο Φατίχ Τερίμ, προκειμένου να ξεκουραστούν για την δύσκολη συνέχεια.

Μια κίνηση που θυμίζει, έστω και σε μικρογραφία, εκείνη την εκπληκτική πρωτοβουλία του άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, Ζίκο, ο οποίος έδωσε πολυήμερο ρεπό στους παίκτες του τον χειμώνα με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός της σεζόν εκείνης από πρώτος να τερματίσει πέμπτος.

 

 

Ποιοι είμαστε εμείς βέβαια για να αμφισβητήσουμε τον Αυτοκράτορα, Φατίχ Τερίμ και τις τακτικές του, ωστόσο, με τα αποτελέσματα που φέρνει τελευταία ο Παναθηναϊκός μάλλον κάτι δεν του βγαίνει. Πάντως, το να βγαίνεις τέταρτος κάτω από τον Ολυμπιακό που μέχρι να έρθει ο Μεντιλίμπαρ στον πάγκο ήταν για Superleague 2, το λες και κατόρθωμα. Όπως κατόρθωμα είναι να τελικά να υφίσταται το ρεπό μετά από τέτοια αποτυχία.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved