Pexels «Καμένος» παίκτης Football Manager έγινε προπονητής σε ομάδα ποδοσφαίρου

Οι 13,700 ώρες «καψίματος» ήταν σημαντικός παράγοντας στην πρόσληψη.

Κάποτε υπήρχε η φήμη ότι ο Αρσέν Βενγκέρ μέσα στη σεζόν ανακαλύπτει ταλέντα παίζοντας Ισλανδία και το καλοκαίρι βγαίνει παγανιά και τους φέρνει στο Λονδίνο για λογαριασμό της Άρσεναλ. Θα ήταν μια υπέροχη ποδοσφαιρική ιστορία, ωστόσο, ακόμα και σήμερα δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι έχει δόσεις αλήθειας. Αυτό όμως που είναι αλήθεια όσο απίστευτο και αν ακούγεται είναι μια ιστορία που μας έρχεται από Ισλανδία μεριά.

Πώς θα παίξεις δωρεάν το Football Manager 2024 στο κινητό σου

Κεντρικό πρόσωπο του story είναι ο Orri Thorisson από το Ρέικιαβικ, ο νέος κόουτς μιας ομάδας που δυσκολευόμαστε να γράψουμε, οπότε θα την αποδώσουμε με αγγλικούς χαρακτήρες, Knattspyrnufelag Vesturbæjar, που αγωνίζεται στην τέταρτη εθνική κατηγορία της χώρας. Θα μας πείτε πού είναι το περίεργο, εμείς θα σας πούμε απλά ότι ο νέος κόουτς έχει τεράστια εμπειρία στο ποδόσφαιρο, έχοντας κατακτήσει έξι πρωταθλήματα Πρέμιερ Λιγκ με την Λέστερ, έχοντας ρεκόρ 84 ήττες σε 833 παιχνίδια. Μια μικρή σημείωση όμως. Όλες αυτές οι επιτυχίες έχουν γίνει στο Football Manager και όχι στην πραγματική ζωή.

 

football manager

 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο SPORTbible o 27χρονος κόουτς, οι ώρες του πάνω από τον υπολογιστή για λογαριασμό του FM «έχουν επηρεάσει θετικά την ζωή και τις ικανότητές μου στην προπονητική».

Αυτός ο Κινέζος ταξίδεψε Αγγλία για να γνωρίσει την ομάδα που έπαιρνε στο Manager

Η αποστολή του Orri δεν είναι εύκολη, καθώς έχει βάλει στόχο την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Έχοντας 13,700 ώρες μπροστά από την οθόνη κάτι που μεταφράζεται σε 571 ημέρες virtual coaching θα πούμε ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον το πρότζεκτ. Μέχρι σήμερα πάντως, ο δικός μας Μιχάλης Κωνσταντόπουλος ήταν ο μόνος γνωστός κόουτς που είχε αναλάβει τη θέση για την ικανότητά του στο Football Manager, έστω και αν αυτό έγινε στην ομάδα της Σχολής του στο Πανεπιστήμιο.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved